Herkes bana Bakıyor ?

He canım he Bursa kumaşının son 1 metresi çünkü ...sezen aksu'nun ah o kaditin üstüne bir de Atlas yorgan sericen ...seni gidi dilleri fitne ficur kıyametin gelsin dediği ficur bu demek ki ...Boşverin hiç öyle olmadığı için hayallerini yaşatmak istiyordur. Cook kaaale almazssaniz anlatmak ...

Yeni tanımadan kimseyi yargılamayı sevmem, ya özgüven sıkıntısı var ya da seni samimi buldu ve bire bin katarak kendince bir dertleşme ortamı yaratmak istiyor. Belki bir kısmı olmuştur bunların da sana neden anlatıyor sürekli onu bilemedim işte

Egosunu şaha kaldirmak istiyor sanirim :) şaka bir yana peki guzel biri mi cidden? Yani dis gorunusu kendi hosuna gitmiyordur ama boyle rahatlatiyordur kendini belki

Ayy benim teyzem de aynen böyleydi. Hatta her hafta yol ortasında durdurulduğunu evlilik teklifi aldığını anlatırdı. Sürekli baş kahraman değişirdi. "Üstümde de güzel çiçekli elbisem vardı ya o vardı işteee o gün çok güzeldiiim. Sonra bu geldi böyle merhaba falan dediii" diye bir anlatırdı aman Allah'ım

Evlenince bitti hikayeler çok şükür.

Acilen evlendirin. Denedik sorunsuz çalışıyor

Egosunu şaha kaldirmak istiyor sanirim :) şaka bir yana peki guzel biri mi cidden? Yani dis gorunusu kendi hosuna gitmiyordur ama boyle rahatlatiyordur kendini belki
Fazla güzel sayılmaz ama çok abartılı makyaj yapan biridir bakkala bile gitmez makyaj yapmadan

Bu kızda biriyle görüşmüş anlatıyor adam ilk karşılaşmada fondötenini çıkar öyle konuşalım Demiş diyor ki kız beni çok beğendi bakımlı buldu kendini benim Yanıma yakıştıramadı ondan öyle davranıyor

Eşinin kuzenini mi dert ediyorsun sence saçma degilmi kendine dert yaratan. DIŞ KAPININ dış mandalı yani.

33 yaşında ve o kadar taliplisi , hayranı olmasına rağmen hala bekar mı ? bence kafa buluyor sizinle, evde kalan kız psikolojisi

gerçkten güzelse ve üstüne birde fazla bakımlıysa doğru olabilir.söyledikleridoğru olsa bile onun bunları anlatması herşeyine (kendi tabirleriyle güzelliğine aşırı alımlı olmasına ) rağmen komplekslerini aşamamış biri. 33 yaşında böyleyse 20 lerde falan çok tehlikeliymiştir o.

yaş gitse de kuyruğu dik tutma çabaları .boşver nötr ol. ne onayla ne detepki ver.yorumsuz kalıp o an ne yapıyorsan itinayla devam et. hiç takmamak onu kendine getirir.

Benimde esimin kuzeni ayni guzellikte 1 numara ayrica is teklifleri yagiyor kendisine ama ne bir meslegi nede bir isi var girdigi her ortamda herkesin ilgisini cekmeye calisan ümitsiz bir vaka bence he deyin gecin gitsin ben öyle yapıyorum. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…