- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bende neden insan sürekli kendini över anlamış DeğilimBenim çevremde bu tip insanlarla dolu malesef üstelik evliler..
Onlar övünürken ben garip garip bakıyorum onlara ben evliyim diye bana bakan adamlardan tiksinirim ama onlar övünür..
Hala da anlamış değilim onları..
Ben senden hatta herkesten daha güzelim demek istiyordur bence..Bende neden insan sürekli kendini över anlamış Değilim
Egosunu tatmin ediyor ve seninde onun egosunu okşamanı istiyor...
Başka açıklaması yok, net!
Egosunu tatmin ediyor ve seninde onun egosunu okşamanı istiyor...
Başka açıklaması yok, net!
Fazla güzel sayılmaz ama çok abartılı makyaj yapan biridir bakkala bile gitmez makyaj yapmadanEgosunu şaha kaldirmak istiyor sanirim :) şaka bir yana peki guzel biri mi cidden? Yani dis gorunusu kendi hosuna gitmiyordur ama boyle rahatlatiyordur kendini belki
Bu kızda biriyle görüşmüş anlatıyor adam ilk karşılaşmada fondötenini çıkar öyle konuşalım Demiş diyor ki kız beni çok beğendi bakımlı buldu kendini benim Yanıma yakıştıramadı ondan öyle davranıyorAyy benim teyzem de aynen böyleydi. Hatta her hafta yol ortasında durdurulduğunu evlilik teklifi aldığını anlatırdı. Sürekli baş kahraman değişirdi. "Üstümde de güzel çiçekli elbisem vardı ya o vardı işteee o gün çok güzeldiiim. Sonra bu geldi böyle merhaba falan dediii" diye bir anlatırdı aman Allah'ım
Evlenince bitti hikayeler çok şükür.
Acilen evlendirin. Denedik sorunsuz çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?