- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bana mı özellikle mesaj vermeye Çalışıyor Olanilir diye düşündüm. Eşimin arkadası var evli mesela onları davet edecekti eşim bende o Adam'ı çağırma dedim bu sefer sana ne yaptı o benim yakın arkadasım falan dedi bende sebebini ona söylemedim ilk başta ama bu kız o adam için bana asılıyor Gözlerimin içine içine bakıyor tatilde ne yapacaksın diye sordu bir de evli barklı falan dedi beni çok rahatsız ediyor dedi eşim çok üsteleyince bende söyledim o senin kuzenine demedim de bi arkadasa asılmış dedim eşimde ben konulurum arkadaşımla kime asılmış o öyle bi adam değil falan demeye başladı . Biraz Karışık anlatmış olabilirim kusura bakma
Eşimin arkadası var evli bu kuzen bana dedi ki bu adam için bana asılıyor evli barklı adam bana tatilde ne yapacaksın diye sordu sürekli bana bskıyor dedi bir şekilde tanışmışlar bende eşime o adamla arkadaşlığını kes bize de çağırma dedim eşimde neden dedi bende sebebini bir arkadaşıma asılmış dedim eşimde o adam öyle biri değildir kime asılmış ben konuşurum falan dediKonunuzdan hicbir sey anlamadim. Nereye varmak istiyorsunuz? Kuzen kerameti kendinden menkul biri olabilir de esinizin arkadasi ne alaka simdi?
33 yasında yani küçük falan değil
Bu güzelliğin soyunu devam ettirmek lazım bir an önce evlenmen gerek senin de33 yasında yani küçük falan değil
Isteyen var ben istemiyorum evlilik meraklısı Değilim diyorBu güzelliğin soyunu devam ettirmek lazım bir an önce evlenmen gerek senin denasılsa herkes ona bakıyormuş istediğini beğensin alsın
Ha işte bende tam onu sormaya çalıştım kıskandırmaya mı çalışmış ya da özendirmeyeUlen 165 boylarında öyle ahım şahım güzelliği olmayan orta karar bir tipim. Ama bana da allahın günü bakış atanlar instagramdan tanışmak isteyenler oğluna almak için sorup soruşturanlar metroda görüp gittiğim yere kadar takipleyenler oluyor. Ne için peki? Şimdi ben çok güzel çok dikkat çekici olduğum için mi? Yoo. Açık konuşalım zaten çok da mükemmel bi güzelliğe sahip olmadığım için bunlar oluyor. Cok güzel olsak zaten korkudan yanaşmaz bu kadar insan
Arkadaşınız tam bir ergen. Yazık. Asla ciddiye alınmaması, küçük düşürülmesi falan gereken biri. Çünkü uzerinizden ego tatmini yapıyor. Okurken bile gıcık oldum acayip bayicı bir sohbet. Aklınca kıskandirmaya çalışmış sizi.
Ilk defa duyuyorum ilginç bir yorum psikolog falan mısınız"Clerambault sendromu olarak da bilinen erotomani sendromu, sürekli birileri tarafından sevildiğini sanma, herkes benden hoşlanıyor ve bana aşık gibi düşünceleri kendinden bulunduran kişilerin sahip olduğu psikolojik sorundur"... böyle bir rahatsızlığa sahip olabilir.
Hayır değilim. Fakat böyle bir hastalık var. Geçenlerde bir terapist detaylı bilgi de vermişti. Kendisi kabul ederse bir terapiste görünsün.Ilk defa duyuyorum ilginç bir yorum psikolog falan mısınız
Terapisti görün desem yanlış anlar o Yüzden pek karışmamHayır değilim. Fakat böyle bir hastalık var. Geçenlerde bir terapist detaylı bilgi de vermişti. Kendisi kabul ederse bir terapiste görünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?