Herkes bana Bakıyor ?

Konunuzdan hicbir sey anlamadim. Nereye varmak istiyorsunuz? Kuzen kerameti kendinden menkul biri olabilir de esinizin arkadasi ne alaka simdi?

Aşağılık kompleksi olan bir insan demek ki, kendini yüksekten göstermeye çalışmış. Birde sizi de düşük görüyorsa kendince size hava basmış. Boşverin kendi haline bırakın eğer rahatsız oluyorsanız da bir şey demeyin gülün geçin değmez yani

Konunuzdan hicbir sey anlamadim. Nereye varmak istiyorsunuz? Kuzen kerameti kendinden menkul biri olabilir de esinizin arkadasi ne alaka simdi?
Eşimin arkadası var evli bu kuzen bana dedi ki bu adam için bana asılıyor evli barklı adam bana tatilde ne yapacaksın diye sordu sürekli bana bskıyor dedi bir şekilde tanışmışlar bende eşime o adamla arkadaşlığını kes bize de çağırma dedim eşimde neden dedi bende sebebini bir arkadaşıma asılmış dedim eşimde o adam öyle biri değildir kime asılmış ben konuşurum falan dedi

Oyle olmasini istiyor cunku. Aslinda kimsenin onu takip ettigi falan yoktur. Ama cevreye bu mesaji vermeye calisiyor. Bundaki asil sebep egosunu tatmin etmek ikincisi de ozguven eksikligi. Ve muhtemelen bi mesgalesi de yoktur bunun. Uni de okuyorsa da kıytırık bi bolumde falan okuyordur. Bir ihtimal daha var; kıskandirmaya calisiyo olabilir. Gelemem boyle tiplere. Aninda ya bozarim o an veya gorusmem kuzenim de olsa

Ulen 165 boylarında öyle ahım şahım güzelliği olmayan orta karar bir tipim. Ama bana da allahın günü bakış atanlar instagramdan tanışmak isteyenler oğluna almak için sorup soruşturanlar metroda görüp gittiğim yere kadar takipleyenler oluyor. Ne için peki? Şimdi ben çok güzel çok dikkat çekici olduğum için mi? Yoo. Açık konuşalım zaten çok da mükemmel bi güzelliğe sahip olmadığım için bunlar oluyor. Cok güzel olsak zaten korkudan yanaşmaz bu kadar insan

Arkadaşınız tam bir ergen. Yazık. Asla ciddiye alınmaması, küçük düşürülmesi falan gereken biri. Çünkü uzerinizden ego tatmini yapıyor. Okurken bile gıcık oldum acayip bayicı bir sohbet. Aklınca kıskandirmaya çalışmış sizi.

Ha işte bende tam onu sormaya çalıştım kıskandırmaya mı çalışmış ya da özendirmeye

"Clerambault sendromu olarak da bilinen erotomani sendromu, sürekli birileri tarafından sevildiğini sanma, herkes benden hoşlanıyor ve bana aşık gibi düşünceleri kendinden bulunduran kişilerin sahip olduğu psikolojik sorundur"... böyle bir rahatsızlığa sahip olabilir.

Ilk defa duyuyorum ilginç bir yorum psikolog falan mısınız

Histrionik kanımca ehehe şaka şaka. Yani bilemiyorum belki cidden doğru söylüyordur, belki pohpohlanmak istiyordur, belki sizde kıskandığı bir özellik, bir durum vardır bu şekilde kendini tatmin ediyordur. Birçok olasılık var.

Benim çevremde bu tip insanlarla dolu malesef üstelik evliler..
Onlar övünürken ben garip garip bakıyorum onlara ben evliyim diye bana bakan adamlardan tiksinirim ama onlar övünür..
Hala da anlamış değilim onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…