• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes bana Bakıyor ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba hanımlar , konu eşimin kuzeni benle yaşıt ve bekar. Yakın oturuyoruz. Bans devamlı kendini anlatıyor mesela başlayayım

- yolda bir teyze gördüm beni durdurdu kızım sen çok güzelsin dedi evli misin bekar mısın diye sordu
- instagramda bir çovuk var milyonlarca takipçisi var cafede tesadüf rastlaştık Gözlerini benden alamadı o kadar takipçisi var durup dururken beni takip etmeye Başlamış
- bir Düğüne gittim gecende oynayamadım herkes tanışmak için istek yollamış
- teyzemin arkadası resmimi Görmüş tutturmuş bizi tanıştır diye vs vs böyle bir ton şey çok yakında değiliz neden bunları anlatıyor olabilir ?

Kendine ozguveni yok sanirim yada ben merkezli yada bunlar hayal urunu kendi uyduruyor senarist yada bisi kanitlama pesinde yada beyin yasi henuz olgunlasmamis yadaa amaaan bosver n yaaa siz neden kafaya takiyorsunuzki ☺

Kac yasinda bunlari anlatan kisi? Ergen olabilir ancak :) Saka bir yana bazi yonlerdeki eksikligini bunlari anlatarak kapatmaya calisiyor gibi geldi bana.

Kendine ozguveni yok sanirim yada ben merkezli yada bunlar hayal urunu kendi uyduruyor senarist yada bisi kanitlama pesinde yada beyin yasi henuz olgunlasmamis yadaa amaaan bosver n yaaa siz neden kafaya takiyorsunuzki ☺
Gecen gün benle polemiğe girdi bir konuda sinir oldum

Siz kaç yaşındasınız? Yaşıt olduğunuzu söylemişsiniz, hani acaba evde kaldım sendromları filan olabilirmi?

Merhaba hanımlar , konu eşimin kuzeni benle yaşıt ve bekar. Yakın oturuyoruz. Bans devamlı kendini anlatıyor mesela başlayayım

- yolda bir teyze gördüm beni durdurdu kızım sen çok güzelsin dedi evli misin bekar mısın diye sordu
- instagramda bir çovuk var milyonlarca takipçisi var cafede tesadüf rastlaştık Gözlerini benden alamadı o kadar takipçisi var durup dururken beni takip etmeye Başlamış
- teyzemin arkadası resmimi Görmüş tutturmuş bizi tanıştır diye vs vs böyle bir ton şey çok yakında değiliz neden bunları anlatıyor olabilir ?

Yazık.
Muhtemel bir aşağılık kompleksini bastırmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Ya über şahanesin, dizilerde falan oynasana harcanıyorsun buralarda falan de. Gerizekalı değilse anlar dalga geçtiğini :-)

Kuzen evliyse teyze belki bosan diyecekti.

Milyonlarca takipciyi takip ede ede yapiyorlar.

Nasil dugun bu. Ben de gideyim.

- teyzemin arkadası resmimi Görmüş tutturmuş bizi tanıştır diye vs vs

Teyzenin arkadasi haril haril kismet ariyor. Bir de kuzende sansini denemis.

Kuzenin saci yesil / mavi mi ondan bakiyor olabilirler. Itinayla ego bozulur. :KK70:

Türk kadınlarının %90 ı kendini güzel buluyormuş. Ben %10 luk kesimden olduğum için o kuzeninizi anlayamayacağım. Bir de şu var erkekler abaza bizim millette. Mesela önceden swarm kullanıyordum bi yer bildirimi yapayım bir sürü istek mesaj cidden güzel filanda değilim abazalıklarından. Şimdi kullanmıyorum bu tipler yüzünden. Yani düğüne gidince istek vs çok matah bir durum değil. Kadınlar da meslek varsa tabi tanıdıklarına der ama bence biraz da sallamış gibi.

mutlu oluyor demekki öyle :))
siz niye bunlara takıldınızki?

Kuzen evliyse teyze belki bosan diyecekti.

Milyonlarca takipciyi takip ede ede yapiyorlar.

Nasil dugun bu. Ben de gideyim.

- teyzemin arkadası resmimi Görmüş tutturmuş bizi tanıştır diye vs vs

Teyzenin arkadasi haril haril kismet ariyor. Bir de kuzende sansini denemis.

Kuzenin saci yesil / mavi mi ondan bakiyor olabilirler. :KK70:
Yok hayır ama aşırı makyaj yapıyor yani normal birgünde fondöten pudra allık rimel göz kalemi kaş kalemi far göz altı kapatıcısı ruj ve gün içinde ara ara tekrarlıyor bu makyajı

Back
X