Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neden her şey evlenme odaklı? Aşık olmak, eğlenmek, güzel vakit geçirmek ve insanları tanıyarak kendini geliştirmek daha önemli. Nedir bu ev eşyasına, düğün organizasyonuna para verme merakı anlamadım.
inanin evlenmek istemiyorum. eski sevgilimle de 4 yiln sonunda karar vermistik. Ama sunu da unutmayn yasadigimiz ulkede maalesef kadinlar böyle bir baskiya maruz kaliyorlar. Yasınız ilerledikce evlenemedi diye insanlar size üzülmeye başlıyorlar. Mahalle baskisı diye bir gercek var.Siz bunu yasamamis olabilirsiniz ama ben cok yogun bir sekilde yasiyorum. Bir ortama girdigimde evlilikten veya cocuktan konu aciliyor ve yaslandikca kimseyi bulamazsin tarzi abuk sabuk yorumlar yapiliyor. Hatta birini istemediginizde kesin bir haltlar yedi de ondan istemiyor diye düsünülüyor. Benim de sorunum zaten bu.Bir insansa surekli evlen evlen evlen baskısı yapıldigında belli bi süre kendini sorgulamaya başlar acaba evlenmeli miyim diye. Sürekli duydugunuz bir yalanı bir süre sonra gerçek olarak kabul edebileceginiz gibi. Ben evlenmek istemiyorum ama bu baskıdan bunalip yanlıs bir adamla evlenirsem diye korkuyorum. Şimdi siz bana söyleyin bu konunun neresinde ev esyasi vs. Meraki var?
Onlar 30 una geliyorsun evde kalacaksın modundalar kendini hiç kimse ile tanışmaya hazır hissetmiyorsan kimseyle tanışma yeni ilişkiden çıkmışsın eskisini tamamen kafandan atamadıysan yeni birisiyle tanışsan da bu durumda kendini yeni ilişkiye veremezsin ama tersi ise tanış bakarsın her şey güzel olur