Herkes bana koca adayı buluyor.

Eşimden önce asker yoluda dahil 3 yıl bekledim birini ve askerden gelir gelmez sanki ben yokmusum gibi bir anda çıktı hayatımdan bitti dedim kimseyi sevemem isteyemem zannettim ama 9 ay sonra eşimle tanıştım evlenmeyi kesinlikle düşünmüyordum 6 ay sonra aileler tanıştı 8.ayimda nişan yaptık 1.5 sene sonra evlendim 13 yıllık evliyim ve çok mutluyum giden gitmiştir karalar bağlamaya gerek yok önüne bak istersen basarirsin
Gerçekten hayat cok garip. Bende bi 10 sene sonramı merak ediyorum. Umarım 10 sene sonra iyi ki diyebilecegim seyler yapmıs olurum.

Babam eskiden sevgililik konularina nasıl kızardı. Simdi evlen diyor. 😂 benim de tuhafima gidiyor.
Belkide sizin üzüldüğünüzü düşünüp hayatınıza birisini istiyorlardır, bana kalırsa bir ayrılığın acısı bitmeden üstüne yenisi, senin ruhunu daraltır, hep kıyas yaparsın, sokakta yürürken ona benzeyen birini görürsün için acır, kulaklarında onun sesi yankılanır, o adam adını seslenirken iç çekersin o da bana böyle sesleniyordu dersin, ah dersin ah, ya olsaydı, işte o ya olsaydı ihtimali seni yer bitirir, sonra bu olmamış başkası gelsin dersin, öbürü öbürü hep onu ararsın, ama bulamazsın, bu arada sende çook değişmişsindir, o eski gülücükler saçan kız gitmiş olur, çünkü herkesi yarım bıraka bıraka sende yarım kalır durursun.
Bunları yaşamış biri olarak kendine bunu yapma, ta ki kendinden emin olana kadar, elalemi bırak kendine bak.

Belkide sizin üzüldüğünüzü düşünüp hayatınıza birisini istiyorlardır, bana kalırsa bir ayrılığın acısı bitmeden üstüne yenisi, senin ruhunu daraltır, hep kıyas yaparsın, sokakta yürürken ona benzeyen birini görürsün için acır, kulaklarında onun sesi yankılanır, o adam adını seslenirken iç çekersin o da bana böyle sesleniyordu dersin, ah dersin ah, ya olsaydı, işte o ya olsaydı ihtimali seni yer bitirir, sonra bu olmamış başkası gelsin dersin, öbürü öbürü hep onu ararsın, ama bulamazsın, bu arada sende çook değişmişsindir, o eski gülücükler saçan kız gitmiş olur, çünkü herkesi yarım bıraka bıraka sende yarım kalır durursun.
Bunları yaşamış biri olarak kendine bunu yapma, ta ki kendinden emin olana kadar, elalemi bırak kendine bak.
Tam diyecektim ki yazdıklarınızi yaşadınız mi? Yaşamışsınız. Öyle bir yazmıssınız ki hepsinin gercekliğini hissettim. Icimden rahat rahat umarım başkasina aşık olurum bile diyemiyorken haklısınız.onunla tekrar olamayacagimizi kabullendim ama biraktıgı bosluga baskasını da yakıştıramıyorum. Zaten aslında bunun farkındayım. Sadece dısarı kulaklarımı kapatmakta çok zorlanıyorum.

Offf çok severim şarap. 😂
F0DFE045-E9FD-4D82-B7E4-36F0316FFCE8.webp

:KK200:

Bence bağımsız adayla bir otur. Ayni şekilde bizim komşu da eşiyle öyle tanıştı. Nisan attı kız sonra şimdiki eşi gelmjs demiş ki seni bekliyordum. Adam onla evlenmeyi kafaya koymuş çok seviyor. Simdi evliler çocukları var

Bence bağımsız adayla bir otur. Ayni şekilde bizim komşu da eşiyle öyle tanıştı. Nisan attı kız sonra şimdiki eşi gelmjs demiş ki seni bekliyordum. Adam onla evlenmeyi kafaya koymuş çok seviyor. Simdi evliler çocukları var
Üsteki bi arkadasin yorumu cok mantıklı geldi bana ama. Baskasının yanındayken aklından böyle seyler geciren bi adamdan hayır gelir mi?bilmiyorum kafam karisik sanirim istemedigimi söyleyecegim. Belki bi sansi kaciracagim. Belki de kısmetimde varsa ileride tekrar karsima cikacak. Simdi bu kafa karisikligi ile bulusursam yanlis kararlar alirim gibi geliyor.

kendınıze zaman tanımalısınız. suan sıze baskası olamayacakmıs gıbı gelıyor ama hepsı gececek, tabı bıraz daha zaman... cevrenızekılerı yanlıs anlayıp onları kırmayın. benzer bır olay sevdıgım bır arkadasımın basına geldı ben de onun ıyılıgı ıcın bak su cocuk ıyı dıye ısrar etmıstım o hıc benı kırmadı ama hep ne kadar yorgun oldugundan bahsederdı. yıllar sonra o cocukla evlendı ama hazır oldugunda. Sız kendınızı ıyılestırmeye calısın, bu surecte aklınızı karıstıracak kısılerden uzak durun ınanın yenı bır ılıskı ıcın hazır oldugunuzu hıssedeceksınız.

Üsteki bi arkadasin yorumu cok mantıklı geldi bana ama. Baskasının yanındayken aklından böyle seyler geciren bi adamdan hayır gelir mi?bilmiyorum kafam karisik sanirim istemedigimi söyleyecegim. Belki bi sansi kaciracagim. Belki de kısmetimde varsa ileride tekrar karsima cikacak. Simdi bu kafa karisikligi ile bulusursam yanlis kararlar alirim gibi geliyor.
Sen kendini daha iyi bilirsin. Kendin için doğru olanı yaptığına eminim. Sadece ileri için de kendini dışarıya kapatmani istemem. Hayırlısı olsun

kendınıze zaman tanımalısınız. suan sıze baskası olamayacakmıs gıbı gelıyor ama hepsı gececek, tabı bıraz daha zaman... cevrenızekılerı yanlıs anlayıp onları kırmayın. benzer bır olay sevdıgım bır arkadasımın basına geldı ben de onun ıyılıgı ıcın bak su cocuk ıyı dıye ısrar etmıstım o hıc benı kırmadı ama hep ne kadar yorgun oldugundan bahsederdı. yıllar sonra o cocukla evlendı ama hazır oldugunda. Sız kendınızı ıyılestırmeye calısın, bu surecte aklınızı karıstıracak kısılerden uzak durun ınanın yenı bır ılıskı ıcın hazır oldugunuzu hıssedeceksınız.
Evet dediginiz gibi hiç baskası olamayacak gibi görüyorum. Herkeste de bi sekilde kusur buluyorumm. Zaman vericem kendime. Belki bu sürecten sonra daha mutlu bir insan olurum karsıma biri çıksa veya çıkmasa da.Teşekkür ederım yorumunuza.

Hayat devam ediyor.
Çevreniz çok üzüldüğünüzü düşünüyorsa p sebeple devamlı birini buluyor olabilir.
Ya da artık sizi de Yanınızda biriyle görmek istiyor olabilir.
Bence akısına bırakın.
Ama herkesi de sorgusuz sualsiz reddetmeyin.

Neden her şey evlenme odaklı? Aşık olmak, eğlenmek, güzel vakit geçirmek ve insanları tanıyarak kendini geliştirmek daha önemli. Nedir bu ev eşyasına, düğün organizasyonuna para verme merakı anlamadım.

Back
X