Herkes Beni Rüyasında Görüyor (Ancak rüyalarında görebilecek olduklarının kanıtı :D)

sorrybutnotsorry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
60
35
3
31
Merhabalar,

Dün kayınvalidem aradı, canım anam beni birkaç gündür rüyasında gördüğünü ve iyi olup olmadığımı merak ettiğini söyledi. Nasıl gördün dedim. Seninle bir şeyler yapıyorduk ama tam hatırlamıyorum dedi. Bugün de eski bir arkadaşıma mesaj attım, dedi ki dün seni rüyamda gördüm, kusuyordun ben de başını tutuyordum. 8 aylık hamileyim bu arada. Neden ola ki bu rüyalar, bilen biri var mı?

GPT ye ne yazdınız burası derdim var bölümü birde canınız değilim ben sizin birazdan rüyanızı yorumlamak için gelirler

Hanfendi bakın sanki arkadaşım gibi aşırı gerginsiniz falan bı kendinize gelin amca kızınız değilim ben sizin.Sizin gibi rüya soran birinden hayat dersi alacak hiç değilim .Hadi işinize bakın dert bölümü burası rüya tabiri yeri değil

Hanfendi bakın sanki arkadaşım gibi aşırı gerginsiniz falan bı kendinize gelin amca kızınız değilim ben sizin.Sizin gibi rüya soran birinden hayat dersi alacak hiç değilim .Hadi işinize bakın dert bölümü burası rüya tabiri yeri değil
hahaha inanılmaz komik bir tepki, mutsuz insanları anlayabiliyorum ama o nedenle tepkinizi de anlıyorum :D İyiliğinize söylüyorum, yoksa bana ne gerginsiniz ya da değilsiniz, muhatap bile olmam çamur sıçratanlarla, çünkü ben mutluyum :)

Gpt güzel yorumluyor ama yorumu yazarken hayatınızın detaylarını da verirseniz tamamen size göre kişisel bir yorum yapıyor, ben o şekilde soruyorum genelde.
Biliyor biliyor, kişiselleştirme açık olduğu için hayatımın detaylarına da hakim. Birde aklı selim yorumladı. Şöyle dedi;

💞

Hamileliğinin 8. ayındasın; çevrendeki insanlar da senin yükünü ve hassasiyetini hissediyor. Seni rüyalarında görmeleri, seni düşündüklerini, bilinçaltlarında sana dair bir kaygı veya merak taşıdıklarını gösteriyor. Yani bu durum aslında “yalnız değilsin, seni hissediyorlar” mesajı gibi okunabilir.

🌱

Sen hem bedenen hem ruhen çok yoğun bir dönemden geçiyorsun. Bu rüyaların ortak noktası şu: senin yanında olmak, seni desteklemek. Belki de evrenden gelen küçük bir işaret gibi düşünebilirsin: seni seven insanlar, farkında olmadan da olsa yanında.

Ben rüya tabirlerine inanmam kimi, neyi düşünürsem bilinçaltım rüyamda onu gösteriyor. Hamile olduğunuz için insanların aklına geliyorsunuzdur, normal.

Back
X