• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes bişeyler paylaşmış içini dökmüş bende paylaşıp içimi dökmek istedim..

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, hepinize çok teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için, yanımda olduğunuz ve destek olduğunuz için de teşekkür ederim. Konumu sildim, çünkü hiç bi önemi kalmadı artık.

Son düzenleme:
senın onu tekrar araman bnce yanlıs aramakla onu hala unutmadıgını gostermıs oldun sonunun boyle olacagını bılsen sende baslamazdın bu ılıskıye kendını uzme lutfen degecek bırıne benzemıyo...: bu arada yasın kac sevdgn cocuk kac yasında

senın onu tekrar araman bnce yanlıs aramakla onu hala unutmadıgını gostermıs oldun sonunun boyle olacagını bılsen sende baslamazdın bu ılıskıye kendını uzme lutfen degecek bırıne benzemıyo...: bu arada yasın kac sevdgn cocuk kac yasında

Biliyorum canım aramamam gerekiyordu ama işte hakim olamadım kendime. Değmezmiş evet kıymet bilmezmiş bunu anladım ama çok geç anladım. Onun gözündede benim hiç değerim kıymetim yokmuş meğer çok iyi anladım bunları geçte olsa. 20 yaşındayım canım. O da 21 yaşında.

1 gecede nolmuşta birden bire 360 derece değişmiş? ayrıca bence 1 yılı aşkın süre seni arayıp sormayan biriyle yeniden başlaman büyük hata. şimdi de sırf ona benziyo diye birisiyle olmak aklın hala ondayken başkasıyla başlamak ne derece doğru? yazık değil mi karşındakine? senle birisi aynı şekilde birlikte olmak isteseydin- ne düşünürdün? seni takmayan biri için bu kadar kendini yıprattığına da değmez.

Son düzenleme:
Canım benim konunu okudum ama düsüncemi söylemedim seni belki üzebilir diye :( ama madem öyle yazıym.. Bence o senden sadece fiziksel anlamda çok hoşlanmış çok güzel gelmişsin gözüne, etkilenmiş, bi çekim olmuş. O yüzden aşık olduğunu zannetmiş. Ama biraraya geldiğinizde zaman geçirdiğinizde ruhen uyuşmamışsınız, kendince beklediklerini bulamamış ve olamıycana karar vermiş..

Ve hani demişsin ya biz buluştuğumuzda ' yengem geldi annesi çok kızdı dedi ' falan diye. Daha orda öyle bi olay olması aranızın bozulmasında çocuğun senden soğumasında büyük bi etkendir. Çünkü erkekler ne olursa olsun hoşlandığı kızın karşısında böyle bişey yaşamak ve böyle bi duruma düşmek istemezler.. O olay kötü olmuş yani.. :( olacağı varsa da olmamış o saatten sonra.

Son düzenleme:
1 gecede nolmuşta birden bire 360 derece değişmiş? ayrıca bence 1 yılı aşkın süre seni arayıp sormayan biriyle yeniden başlaman büyük hata. şimdi de sırf ona benziyo diye birisiyle olmak aklın hala ondayken başkasıyla başlamak ne derece doğru? yazık değil mi karşındakine? senle birisi aynı şekilde birlikte olmak isteseydin- ne düşünürdün? seni takmayan biri için bu kadar kendini yıprattığına da değmez.

Bilmiyorum ne olupta değiştiğini bende onu merak ediyorum. Biliyorum çok büyük hata yaptım ama kendime engel olamadım. Bunu da biliyorum canım haklısın çok doğru da söylüyorsun. Yaptığım hiç doğru bişey değil. Savunmuyorum da zaten. Ama o çocuğu onun yerine koyarsam oymuş gibi hissedebileceğimi sanıyorum. Sırf ona benzediği için. Değmez ama gönüle de bişey denmiyor.

Canım benim konunu okudum ama düsüncemi söylemedim seni belki üzebilir diye :( ama madem öyle yazıym.. Bence o senden sadece fiziksel anlamda çok hoşlanmış çok güzel gelmişsin gözüne, etkilenmiş, bi çekim olmuş. O yüzden aşık olduğunu zannetmiş. Ama biraraya geldiğinizde zaman geçirdiğinizde ruhen uyuşmamışsınız, kendince beklediklerini bulamamış ve olamıycana karar vermiş..

Ve hani demişsin ya biz buluştuğumuzda ' yengem geldi annesi çok kızdı dedi ' falan diye. Daha orda öyle bi olay olması aranızın bozulmasında çocuğun senden soğumasında büyük bi etkendir. Çünkü erkekler ne olursa olsun hoşlandığı kızın karşısında böyle bişey yaşamak ve böyle bi duruma düşmek istemezler.. O olay kötü olmuş yani.. :( olacağı varsa da olmamış o saatten sonra.

Teşekkür ederim canım okuduğun için. Öyle mi diyorsun ? Ben annesinin de payının olduğunu düşünüyorum. Benden soğutmak için neler söylemiştir kim bilir. Ben ona sorduğumda önce ''annem bişey demedi'' demişti. Daha sonra tekrar sorduğumda şey dedi ''Daha yaşınız küçük varsa aranızda bişey bitirin ileride düşünün'' gibi şeyler demiş annesi. Bana böyle söylemişti. Ama ben daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Ve bana demişti ki ''ne olursa olsun isterse kıyamet kopsun seni asla bırakmıcam senden asla vazgeçmem'' demişti.

Teşekkür ederim canım okuduğun için. Öyle mi diyorsun ? Ben annesinin de payının olduğunu düşünüyorum. Benden soğutmak için neler söylemiştir kim bilir. Ben ona sorduğumda önce ''annem bişey demedi'' demişti. Daha sonra tekrar sorduğumda şey dedi ''Daha yaşınız küçük varsa aranızda bişey bitirin ileride düşünün'' gibi şeyler demiş annesi. Bana böyle söylemişti. Ama ben daha fazlası olduğunu düşünüyorum. Ve bana demişti ki ''ne olursa olsun isterse kıyamet kopsun seni asla bırakmıcam senden asla vazgeçmem'' demişti.

annesinin birşeyler söylediği onu doldurduğu zaten belli kuzuuum.. daha yengenin ' annesi çok kızdı zor tuttum ' demesinden anla, bu çocuk eve gidince annesinin asla susup oturmayacağını. kimbilir neler söylemiştir.. ama o da koskoca çocuk niye dolduruşa geliyo ki :( ve ondan sonra senin telefonlarını açmaması msjlarına cvp vermemesi de çok yanlış ve çocukça. dengesizce. en azından hani bitirecek bile olsa o şekilde olmamalıydı. sana da haber vermeliydi. sonuçta bu ilişkiye nasıl ikiniz başladıysanız ikiniz konuşup bitirme hakkınız var. yani bu çocuk hiç olgun davranmamış..

o senden hoşlanmış ve ama asık oldugunu zannetmış sonra sende ona karşı bıseyler hıssetmeye baslıyınca otomatıkman tabı annesınınde buyuk bı etkısı var bu bı gercek kafasında bıtırmıs ama sen bu sefer onun durumundasın takıntı halıne getırmıssın bu durumu benden yasadım 7 sene aynı hıkaye ama tabı ben aldatıldımda o ayrı bı mesele sırf ona benzıyor dıye optıkcı cocukmu ne yurumez cocuk bıseye hayır der mesela sen evet demesını beklersın o olsaydı böyle olurdu der ve uzulursun sana tavsıyem aklından sılene kadar yenı bı ılıskıye baslama karsı tarafıda dusun sen ıstemıyecek ayrılacaksın o bu sefer senın durumunda olabılır kendın acı cekıyosun baskalarına o acıyı yasatma derım ben

annesinin birşeyler söylediği onu doldurduğu zaten belli kuzuuum.. daha yengenin ' annesi çok kızdı zor tuttum ' demesinden anla, bu çocuk eve gidince annesinin asla susup oturmayacağını. kimbilir neler söylemiştir.. ama o da koskoca çocuk niye dolduruşa geliyo ki :( ve ondan sonra senin telefonlarını açmaması msjlarına cvp vermemesi de çok yanlış ve çocukça. dengesizce. en azından hani bitirecek bile olsa o şekilde olmamalıydı. sana da haber vermeliydi. sonuçta bu ilişkiye nasıl ikiniz başladıysanız ikiniz konuşup bitirme hakkınız var. yani bu çocuk hiç olgun davranmamış..

Aa ona sorsan kendisi çok olgun çok düzgün. Bende söylemiştim senin aklın yok mu annenin dolduruşuna geliyorsun diye. ''Saçmalama ne alakası var annemle'' dedi hep geçiştirdi. Hep yalan dolan. Suçu bana attı hep sen bitirmedin mi diye. Ben Allah'a havale ettim artık onu.

o senden hoşlanmış ve ama asık oldugunu zannetmış sonra sende ona karşı bıseyler hıssetmeye baslıyınca otomatıkman tabı annesınınde buyuk bı etkısı var bu bı gercek kafasında bıtırmıs ama sen bu sefer onun durumundasın takıntı halıne getırmıssın bu durumu benden yasadım 7 sene aynı hıkaye ama tabı ben aldatıldımda o ayrı bı mesele sırf ona benzıyor dıye optıkcı cocukmu ne yurumez cocuk bıseye hayır der mesela sen evet demesını beklersın o olsaydı böyle olurdu der ve uzulursun sana tavsıyem aklından sılene kadar yenı bı ılıskıye baslama karsı tarafıda dusun sen ıstemıyecek ayrılacaksın o bu sefer senın durumunda olabılır kendın acı cekıyosun baskalarına o acıyı yasatma derım ben

Şimdi optikçi çocuk konusunda haklısın canım bende biliyorum bunu ama içimden öyle yapmak geliyor. Engel olamıyorum kendime. Ben şöyle düşünüyorum ben onu defalarca reddettim bi çok kez. Ama sonradan kendim aşık oldum ona. Bu sefer durum tam tersine döndü. O kaçtı ben kovaladım. Ben onun peşinden koştum. İntikamını almış oldu diye de düşünmekten alamıyorum kendimi.

Aa ona sorsan kendisi çok olgun çok düzgün. Bende söylemiştim senin aklın yok mu annenin dolduruşuna geliyorsun diye. ''Saçmalama ne alakası var annemle'' dedi hep geçiştirdi. Hep yalan dolan. Suçu bana attı hep sen bitirmedin mi diye. Ben Allah'a havale ettim artık onu.

nee sen mi bitirmişsin :o :o hey allahım bu erkekler gerçekten bazen çok komik olabiliyolar. rüya aleminde resmen :d diyeydin ya ona ' sen hangi boyutta yaşıyosun. ya ben oraya geliim, ya sen dünyaya in, yada ortada buluşalım ' diye :d

bak başta o seni istemiş seni kendisine aşık etmiş o kovalamış olsun diye. şimdi de o kaçan taraf. bunu tersine çevirmek yine senin elinde. bence sen şimdi ne onu ara ne sor ne de ortak tanıdıklarınla onun hakkında konuş. en önemlisi de o. ikinizin tanıdığı biriyle konuşursan onunla ilgili, emin ol ki gider der rosemaryy senin hakkında böyle böyle dedi diye. çocuk ta bu sefer ' bak hala beni unutmamış işte ' diye düşünücek ağzı kulaklarına varıcak. biliyorum zor ama dayanmak zorundasın. ve gez eğlen onun da bunu görmesini sağla. ne zannediyo kendisini. aksini yaparsan ararsan sorarsan kaçmaya devam eder büyük bi ihtimalle..

nee sen mi bitirmişsin :o :o hey allahım bu erkekler gerçekten bazen çok komik olabiliyolar. rüya aleminde resmen :d diyeydin ya ona ' sen hangi boyutta yaşıyosun. ya ben oraya geliim, ya sen dünyaya in, yada ortada buluşalım ' diye :d

bak başta o seni istemiş seni kendisine aşık etmiş o kovalamış olsun diye. şimdi de o kaçan taraf. bunu tersine çevirmek yine senin elinde. bence sen şimdi ne onu ara ne sor ne de ortak tanıdıklarınla onun hakkında konuş. en önemlisi de o. ikinizin tanıdığı biriyle konuşursan onunla ilgili, emin ol ki gider der rosemaryy senin hakkında böyle böyle dedi diye. çocuk ta bu sefer ' bak hala beni unutmamış işte ' diye düşünücek ağzı kulaklarına varıcak. biliyorum zor ama dayanmak zorundasın. ve gez eğlen onun da bunu görmesini sağla. ne zannediyo kendisini. aksini yaparsan ararsan sorarsan kaçmaya devam eder büyük bi ihtimalle..

Öyle yapıyorum canım zaten 2 aydır ne arıyorum ne mesaj atıyorum. Kimseyle konuşmuyorum onun hakkında. Ben onun ağzını çoktan vardırdım kulaklarına onun için yapmadığım şey kalmadı. Canım zaten kursa falan gidiyorum arkadaşlarımla çıkıp geziyorum alışveriş yapıyorum. Saçımı falan boyattım. Durumu tersine çevirmek benim elinde evet canım doğru diyorsun ama onun beni tınladığı bile yok. 2 aydır ne aradı ne sordu. Hala bi umut diye elimde telefon bekliyorum öyle. Bi mesaj gelse biri arasa o sanıyorum.:43:

Kızlar ben ne yapayım şimdi ? Hiç onu arayıp sormiyim mi ortadan kaybolup iletişimimi kesiyim mi ? Merak eder mi o zaman beni ? Arayıp sorar mı ? Gelir mi geri ?:43:

Güzel kızım, kızım diyorum diye kızma senin yaşında çocuklarım var benim.Yazdıklarını okudum.Senin vesilenle bütün genç kızlarımız okur belki faydam olur.Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum.
Gençsiniz ve bunlarda sizin büyümenizi sağlayan olumsuzluklar.
Şu anda büyük problem gibi görünür,zamanla hafifler.
Kızlar özellikle msj yerine konuşmayı tercih edin.Güvenmeyin,bugün yazdıklarınız yarın önünüze gelebilir.
Ağırdan alın.Unutmayın kaçan kovalanır.
Gizemli olun her zaman keşfedilecek bir yönünüzü bulsun,şaşırtın yani.
Her şeyinizi anlatmayın.Özellikle aile içindeki olumsuzlukları.
Ne kadar değer verirseniz o kadar değersiz olursunuz.
Her şey dozunda güzeldir.
Onurunuzla,şerefinizle yaşayın gençliğinizi.Gençliğiniz geri gelmeyecek bir daha ama onur ve şerefiniz ömür boyu sizinle unutmayın.

Soruyorsun arayayım mı diye.Tabi ki kocaman bir hayır.İnsanlar ince ayrıntılarda tanınır sebep ne olursa olsun.Annesi kafasına girmiş vs.bunlar o insanın kişiliğinin oturmadığını gösterir.Zararın neresinden dönersen kardır.Dün sevdiğini söyleyip bugün olmadı diyen birini yarın karşına ne getireceğini bilemezsin.İstikrarsız bir insan.Senin yapman gereken hiç birşey olmamış gibi hayatına devam etmen.Hatta daha öncekinden daha neşeli daha bakımlı.Öyle veya böyle o haberini alır sen merak etme.Sakın yürek acını bir başkasıyla tedavi olacağını düşünme.Birini şimdilik hayatına alma hele ona benziyor diye hiç.
Ama hayatına öyle güzel devam etki herkesi şaşırt.Mümkünse sosyal faaliyetlerini aksatma.Hayatında biri olduğunu düşünecekler soracaklar.Sen sakın bu neşenin,bakımın dik duruşunun sebebini kimseyle paylaşma.Yarı seni aradığında,karşılaştığında uzun uzun konuşma.
Örneğin seni telle aradı hatırını soruyor.
Teşekkür ederim sen nasılsın.
Eskiye dönük laflar etmeye mi başladı.
Eskide kaldı açma bence sen haklıydın neyse şimdi işim var vs. kapa.

Seninle buluşmakmı istedi istemiyorsan görüşmenin bir anlamı olmadığını istemediğini söyle.
Görüşmek istiyorsan onun istediği güne sakın evet deme.Ogün müsait olmadığını şu gün bir kahve içimlik görüşebileceğini söyle.
Arada mutlaka iki gün olsun.Bugün aradı diyelim iki gün sonraya randevu ver.
Bugünlük bu kadar sizleri sıkmadım umarım.Sevgiyle kalın.

Bu son yazdıklarım olası durumda ne yapmanız gerektiği.Karşındaki insanı merakta bırakmak amaç.
Birde en yakın arkadaşınız anneniz olsun çocuklar.Dövsede sövsevsede sizin iyiiğiniz içindir sakın yalan söylemeyin.Doğruyu söyleyin her zaman kazançlı siz çıkarsınız.Sırrınızı açığa vermiyecek,size yol gösterecek tek insandır anneniz.Unutmayın sizlerden kaç adım ötedeyiz.

Bu son yazdıklarım olası durumda ne yapmanız gerektiği.Karşındaki insanı merakta bırakmak amaç.
Birde en yakın arkadaşınız anneniz olsun çocuklar.Dövsede sövsevsede sizin iyiiğiniz içindir sakın yalan söylemeyin.Doğruyu söyleyin her zaman kazançlı siz çıkarsınız.Sırrınızı açığa vermiyecek,size yol gösterecek tek insandır anneniz.Unutmayın sizlerden kaç adım ötedeyiz.

Ablacım öncelikle konumu okuduğun için çok teşekkür ederim. Yazdıklarının hepsini hiç sıkılmadan okudum. Dediklerini uygulamaya çalışıcam. Çok teşekkür ederim. Bi nebze de olsa içimi rahatlatmaya çalıştığın için de çok teşekkür ederim. Ayrıca düşüncelerini paylaşmaya devam edersen çok sevinirim.

Son düzenleme:
Ablacım öncelikle konumu okudğun için çok teşekkür ederim. Yazdıklarının hepsini hiç sıkılmadan okudum. Dediklerini uygulamaya çalışıcam. Çok teşekkür ederim. Bi nebze de olsa içimi rahatlatmaya çalıştığın için de çok teşekkür ederim. Ayrıca düşüncelerini paylaşmaya devam edersen çok sevinirim.

Okumana sevindim.Sizler paylaştıkça bende nacizane düşüncelerimi söylerim.Bugün olmasada yarın mutlaka yarar işinize inşallah.Bir ara bir kitaptan alıntılar yapıp eklemeyi düşünüyorum.İnşallah faydalanırsınız.Sıkmayın canınızı bunlar güzel şeyler.Aşık olmak dünyanın en güzel duygusu tabiki doğru insana.Allah sizleri iyi insanlarla karşılaştırsın.Dua et sende Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır diye.

Son düzenleme:
Okumana sevindim.Sizler paylaştıkça bende nacizane düşüncelerimi söylerim.Bugün olmasada yarın mutlaka yarar işinize inşallah.Bir ara bir kitaptan alıntılar yapıp eklemeyi düşünüyorum.İnşallah faydalanırsınız.Sıkmayın canınızı bunlar güzel şeyler.Aşık olmak dünyanın en güzel duygusu tabiki doğru insana.Allah sizleri iyi insanlarla karşılaştırsın.Dua et sende Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır diye.

Etmez miyim hiç ? Ediyorum sürekli. Duamı hiç eksik etmem dilimden. Allah'ım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. Kaderimde o varsa o olsun diyorum. Benim için hayırlıysa diyorum.

Back
X