• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes bişeyler paylaşmış içini dökmüş bende paylaşıp içimi dökmek istedim..

Etmez miyim hiç ? Ediyorum sürekli. Duamı hiç eksik etmem dilimden. Allah'ım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum hep. Kaderimde o varsa o olsun diyorum. Benim için hayırlıysa diyorum.

Vee Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır diyosuuun:46:Bu sadece hayat arkadaşın değil yaşamında da iyilerle karşılaştırsın.Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Sen kendi değerini bil.Hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme.Yaşam bir hediye paketi,kullanmakta sana kalmış.Sevenlerinle birlikte güzel yaşam diliyorum.

Vee Allahım beni iyi insanlarla karşılaştır diyosuuun:46:Bu sadece hayat arkadaşın değil yaşamında da iyilerle karşılaştırsın.Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Sen kendi değerini bil.Hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme.Yaşam bir hediye paketi,kullanmakta sana kalmış.Sevenlerinle birlikte güzel yaşam diliyorum.

Çok sağol ablacım. Çok teşekkür ediyorum sana yazdıkların beni biraz da olsa rahatlattı. İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim.

Bir konu açtım.Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları diye.Ama sen geri getirmek için uygulama bence.Yazdıklarından çıkardığım sonuç üzgünüm.Okursan faydalanacağın bir yazı.

Bir konu açtım.Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları diye.Ama sen geri getirmek için uygulama bence.Yazdıklarından çıkardığım sonuç üzgünüm.Okursan faydalanacağın bir yazı.Yaşamda lazım olur.

Back
X