Ben de hamileyim, sanırım seninle haftalarımız birbirine çok yakın. Ben göbeğim büyüdükçe bebeğimi yanımda hissediyorum ve mutluluk duyuyorum açıkçası, pek bir korkum yok. Ama olması da çok normal bence.Merhaba kızlar dört aylık hamileyim.Şimdiye kadar keşke hemen karnım büyüse falan diyordum dün gece ilk defa karnımın büyüdüğünü fark ettimçok şükür.Bu sefer de bebişimi biraz büyümüş görünce acaba iyi bir anne olabilecek miyim,ona yetebilecek miyim? diye içime bir korku düştüZaten çok hassas bir dönem ondan mı bilmiyorum var mı böyle birşey yaşayan
Benimde icimde bi korku var acaba iyi anne ola bilcekmiyim yeterince ona bakabilcekmiyim bn nasil emzircem cocugu emziremem geceleri uykuma ck duskunum ya cocugu duymazsam kafamda ck sorular vr ve en iyisi diyorum annemi 1 ayligina yanima alsam yardim etsede bnde alissam diye dusunmedim deilMerhaba kızlar dört aylık hamileyim.Şimdiye kadar keşke hemen karnım büyüse falan diyordum dün gece ilk defa karnımın büyüdüğünü fark ettimçok şükür.Bu sefer de bebişimi biraz büyümüş görünce acaba iyi bir anne olabilecek miyim,ona yetebilecek miyim? diye içime bir korku düştüZaten çok hassas bir dönem ondan mı bilmiyorum var mı böyle birşey yaşayan
Teşekkür ederim canım umarımBen de hamileyim, sanırım seninle haftalarımız birbirine çok yakın. Ben göbeğim büyüdükçe bebeğimi yanımda hissediyorum ve mutluluk duyuyorum açıkçası, pek bir korkum yok. Ama olması da çok normal bence.
merak etme çok iyi bir anne olacaksın :)
Aminn inşallah canmMutlaka iyi bi anne olacaksınız.
Allah isteyen herkese versin
İnşallah korkularımız yersiz olurBenimde icimde bi korku var acaba iyi anne ola bilcekmiyim yeterince ona bakabilcekmiyim bn nasil emzircem cocugu emziremem geceleri uykuma ck duskunum ya cocugu duymazsam kafamda ck sorular vr ve en iyisi diyorum annemi 1 ayligina yanima alsam yardim etsede bnde alissam diye dusunmedim deil
Çok teşekkür ederimKızım üç yaşında hala aynı soruları kendime soruyorum...
Neler öğrenmesi gerekirdi? Çok mu yüklendim? Bu kuralları koymam ne derece doğru? Ben mi eksik bir şey yaptım?
Bitmeyen sorgulama dönemine hoşgeldiniz :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Kesinlikle haklısınız teşekkür ederimZaten annelik bu. Hep neyi yanlış yaptım acaba diye bitmek bilmeyen bir vicdan azabı. Endişelenmek iyidir, iyi bir anne olacaksınız. Bol bol araştırın, okuyun öğrenin bebeklerle ilgili. Siz ne kadar okursanız okuyun bebek kendi bildiğini okuyacak ama hazır olun
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederimHangi anne adayinda olmuyor ki bu duyqular. Ama Allah oyle bir annelik gucu veriyor ki, çok şukur, her şeyin ustesinden fazlasiyla geliyorsun. Ben de uykusuna çok duşkun biriydim, top atsalar uyanmaz biriyken ama o miniyin gece nefesinin hizlanmasini bile duyuyordum. Ve tek başima baktim ve yetdim her şeyine. Şu an yanimda beni şapur şupur open iki yaşli parçam var. Bu gunleri gormen çok yakinda, her anin tadini çikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?