Herkes böyle mi hissetti yoksa sadece ben mi ?

kemanella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
550
439
103
31
Merhaba kızlar dört aylık hamileyim.Şimdiye kadar keşke hemen karnım büyüse falan diyordum dün gece ilk defa karnımın büyüdüğünü fark ettimçok şükür.Bu sefer de bebişimi biraz büyümüş görünce acaba iyi bir anne olabilecek miyim,ona yetebilecek miyim? diye içime bir korku düştü Zaten çok hassas bir dönem ondan mı bilmiyorum var mı böyle birşey yaşayan

Ben de hamileyim, sanırım seninle haftalarımız birbirine çok yakın. Ben göbeğim büyüdükçe bebeğimi yanımda hissediyorum ve mutluluk duyuyorum açıkçası, pek bir korkum yok. Ama olması da çok normal bence.
merak etme çok iyi bir anne olacaksın :)

Benimde icimde bi korku var acaba iyi anne ola bilcekmiyim yeterince ona bakabilcekmiyim bn nasil emzircem cocugu emziremem geceleri uykuma ck duskunum ya cocugu duymazsam kafamda ck sorular vr ve en iyisi diyorum annemi 1 ayligina yanima alsam yardim etsede bnde alissam diye dusunmedim deil

Teşekkür ederim canım umarım

İnşallah korkularımız yersiz olur

Çok teşekkür ederim

Zaten annelik bu. Hep neyi yanlış yaptım acaba diye bitmek bilmeyen bir vicdan azabı. Endişelenmek iyidir, iyi bir anne olacaksınız. Bol bol araştırın, okuyun öğrenin bebeklerle ilgili. Siz ne kadar okursanız okuyun bebek kendi bildiğini okuyacak ama hazır olun

Onları bende düşünmüştüm yalnz değilsn. Emnim ki herkes geçmştir ve geçyordur o yollardan

Inan çocuk doğunca birden uzman anne oluyorsun.ben hayatımda elime çocuk almış ,bakmış insan değildim.ama birden bire o annelik vasıflarını kazanıyorsun;uzman oluyorsun

Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin. İnsallah iyi bir anne olursunuz.
isteyen herkese de nasip olsun.

Hangi anne adayinda olmuyor ki bu duyqular. Ama Allah oyle bir annelik gucu veriyor ki, çok şukur, her şeyin ustesinden fazlasiyla geliyorsun. Ben de uykusuna çok duşkun biriydim, top atsalar uyanmaz biriyken ama o miniyin gece nefesinin hizlanmasini bile duyuyordum. Ve tek başima baktim ve yetdim her şeyine. Şu an yanimda beni şapur şupur open iki yaşli parçam var. Bu gunleri gormen çok yakinda, her anin tadini çikar

Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim

Doğduktan sonra da hissedeceksiniz . Çocuğunuz için en iyi anne sizsiniz sağlıkla gelsin

Yok valla benm hiç öyle bi korkum olmadı..Kendinize güvenin..Tabi ki bazı şeyler eksik bazı şeyler fazla olacak hic birşey 4 4lük olmuyor..Buna çocuk yetiştirmekte dahil..7 yaşında bi oğlum var yetebildiğimce hem anne hem babalık yapıyorum..Hiç olumsuz düşünmüyorum elimden gelenin en iyisini öğretmeye çalısıyorum insallah vatana millete bana eşine ve çocuklarına hayrlı bir birey olur..Bütün evlatlarımıza ayni dualarım ve sevgilerimle..

Anne olmak kolay değil dogunca da sorgulamalar başlıyor. Ama gelecek kaygısı yapmak yerine bence anın tadını çıkarın. Doğduktan sonra da karninızdaki zamanlarını ozleyeceksiniz o yüzden bol bol sevin oksayin mutlu hissedin. Bu anlar geçecek siz dolu dolu yaşayın ki o bebis de sizden pozitif enerji alsın.
Kendinize dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…