Herkes boyunun kısa olmasından şikayetçi ben ise...

merymelek123

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
14
0
16
İstanbul
Merhabalar ben 14 yaşında sayılırım.aslında bi kaç sorum var onun için açtım bu hesabı.ilk olarak ben endişem(biraz garip gelebilir )boyumun fazla uzun olmasından korktuğumdan.Annemin boyu 1.73 babamın boyu 1.88 şimdi baktımda bazı hesaplara göre boyum 1.75-1.76 felan olucakmış (sözde).ha bu arada bi kaç ay önce adet oldum boyum şimdi 1.70.sizcede uzun değilmi?ben 1.75 felan olmak isterim tabi ama 1.80 felan olmak istmemiyorum.kuzenlerim hep 1.73 üzeri.keşke benimde boyum 1.75 felan olsa ama bazıları aynen şöyle diyor ''yok canım sen 1.80 i geçersin'' bide şunu diyolar ya sinir oluyorum ''kııııızz uzama o kadaar koca bulamıcan sonraa ihihihiihi'' tamam gülüyorum ama çok sinir bozucu.ilerde ''koca bulamıcak olmak'' değil tabi mesela dışarda yürüyoduk yanımızdan bi kadın geçti boyu 1.80 felandı sanırım.işte orda 2 tane amca vardı onlarda şöyle dedi ''kadının boya bak.hiç hoş durmuyor bence, ne o oyle?''. sırf bu yorumlardan dolayı okadar uzun olmak istemem açıkçası..boyu 1.80 olan ablalar teyzeler vardır şimdi.millet hep okadar uzun olmak iyi değil diyolar gelde şimdi 1.80 olmak iste..komik bi durum bence bu.kıskanıyolar felan dicem D: yok ciddi ciddi eleştiriyolar bazen.cidden 1.80i geçmem dimi?

en fazla 2-3 yıl daha uzarsın ve istesende 1.75i geçicegini sanmıyorum

galiba kendini çok seven ve iltifat bekleyen bir ergenle karşı karşıyayız yine

en fazla 2-3 yıl daha uzarsın ve istesende 1.75i geçicegini sanmıyorum

evet ama açılan bu tarz konuları okudum hepsinde21-24 yaşına kadar uzarsınız diyodu.bu arada1.80 olanların boyu niye okadar uzun ozaman ? yani genetik olaraktırda benim ailede uzun onun için söledim..heralde basketbol felan.ben basket felan oynamam tenis cimlastik masa tenisi dans felan boy uzatan hiç bişey yapmam sayılır :))

Sıkıldık ama artık
Açacaksanızda bu tarz konuları ''bir derdim var''a açmayında gerçekten derdi olan insanlar paylaşımlarda bulunsun

Son düzenleme:
galiba kendini çok seven ve iltifat bekleyen bir ergenle karşı karşıyayız yine

cidden iltifat beklemiyorum.zaten tanımadığım insaların iltifat etmesini ne işime yaraki?.sadece biraz bilgi edinmek istedim kafama taktığım için.boyle bi dusunduğunuz için uzuldum.herkez dertlerini anlatıyor bende endişemi anlatsam sorun olmaz diye düşünmüştüm ama..

175i geçebilirsin sanki 1-2 cm. Babanın boyuda annenin boyuda çok uzun ve yaşın daha küçük..
Spor falan yapayım deme sakın daha çok uzamasın:)
Benim boyum 170 bazen keşke biraz daha kısa olsaydım derdim ama şimdi gayet normal buluyorum çünkü sevgilimin boyu 185 civarı
Kızkardeşimin boyu 176 ama vücudu çok düzgündür o yüzden iğreti durmaz hiç..
Çok zayıf olmadığın sürece uzunluk pek göze batmıyo.
Ayrıca yeni nesilin boyu hep uzun bulursun koca merak etme

yaşım şuan 26 boyum 1.74...adet olduğumda 1.70 falandı..ki benm ailemde uzundur....
takma kafana adet olduysan fazla uzamazsın

evet ya koca bulup bulmamak çok umrumdaydı asıl sinir olan 10 yaşımdan bu yana sık sık koca bulamıcan demeleri, kaç yıl sonrasını görüpte dalga geçmeleri hele çok güzel cidden

21-24mü ne yaptın yaa , erkekler bile 20den sonra uzamaz , hele kızlar adet gördükten sonra çok yavaşlar uzamasın , 1.80 olanlar senin yaşındayken 1.74-5 olanlar falan , eger 1.80 olmak istiyorssan çokkasıp pilates falan yaparsan belki olursunn ama bence çok fazla zaten , normal şartlarda olmassın

olumlu yani boyun tahmini şu kadar felan olur diyen ablalara çok teşekkür.hava attığımı,kendimi beğenmiş olduğumu yada iltifat beklediğimi sananlarada teşekkür ne deyeyim :))

bence kardeşimiz gayet masum bi soru sormuş yaşının gerektirdiği gibi
neden böyle öfff ergenler vs dediniz cidden anlamadım

boy konusunda pek bi bilgim yok ama adet olduysan muhtemelen en fazla 5 cm uzarsın diye düşündüm ben

herkes ,off boyum kısa diye konu açıldığı zaman bodur tavuk her daim piliçtir deniyor da
boyum çok uzun olucak diyen birine ergene bak ya deniyor anlam vermedim

herkes ,off boyum kısa diye konu açıldığı zaman bodur tavuk her daim piliçtir deniyor da
boyum çok uzun olucak diyen birine ergene bak ya deniyor anlam vermedim

Demek ki üyelerin çoğu kısa boylu

21 yaşındayım, 8 sene önce adet oldum. Daha da garip olan hala senede yarım cm kadar uzuyorum ama 1.60ı bi' türlü geçemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…