- Konu Sahibi merymelek123
-
Merhabalar ben 14 yaşında sayılırım.aslında bi kaç sorum var onun için açtım bu hesabı.ilk olarak ben endişem(biraz garip gelebilir)boyumun fazla uzun olmasından korktuğumdan.Annemin boyu 1.73 babamın boyu 1.88 şimdi baktımda bazı hesaplara göre boyum 1.75-1.76 felan olucakmış (sözde).ha bu arada bi kaç ay önce adet oldum boyum şimdi 1.70.sizcede uzun değilmi?ben 1.75 felan olmak isterim tabi ama 1.80 felan olmak istmemiyorum.kuzenlerim hep 1.73 üzeri.keşke benimde boyum 1.75 felan olsa ama bazıları aynen şöyle diyor ''yok canım sen 1.80 i geçersin'' bide şunu diyolar ya sinir oluyorum ''kııııızz uzama o kadaar koca bulamıcan sonraa ihihihiihi'' tamam gülüyorum ama çok sinir bozucu.ilerde ''koca bulamıcak olmak'' değil tabi mesela dışarda yürüyoduk yanımızdan bi kadın geçti boyu 1.80 felandı sanırım.işte orda 2 tane amca vardı onlarda şöyle dedi ''kadının boya bak.hiç hoş durmuyor bence, ne o oyle?''. sırf bu yorumlardan dolayı okadar uzun olmak istemem açıkçası..boyu 1.80 olan ablalar teyzeler vardır şimdi.millet hep okadar uzun olmak iyi değil diyolar gelde şimdi 1.80 olmak iste..komik bi durum bence bu.kıskanıyolar felan dicem D: yok ciddi ciddi eleştiriyolar bazen.cidden 1.80i geçmem dimi?
Merhabalar ben 14 yaşında sayılırım.aslında bi kaç sorum var onun için açtım bu hesabı.ilk olarak ben endişem(biraz garip gelebilir)boyumun fazla uzun olmasından korktuğumdan.Annemin boyu 1.73 babamın boyu 1.88 şimdi baktımda bazı hesaplara göre boyum 1.75-1.76 felan olucakmış (sözde).ha bu arada bi kaç ay önce adet oldum boyum şimdi 1.70.sizcede uzun değilmi?ben 1.75 felan olmak isterim tabi ama 1.80 felan olmak istmemiyorum.kuzenlerim hep 1.73 üzeri.keşke benimde boyum 1.75 felan olsa ama bazıları aynen şöyle diyor ''yok canım sen 1.80 i geçersin'' bide şunu diyolar ya sinir oluyorum ''kııııızz uzama o kadaar koca bulamıcan sonraa ihihihiihi'' tamam gülüyorum ama çok sinir bozucu.ilerde ''koca bulamıcak olmak'' değil tabi mesela dışarda yürüyoduk yanımızdan bi kadın geçti boyu 1.80 felandı sanırım.işte orda 2 tane amca vardı onlarda şöyle dedi ''kadının boya bak.hiç hoş durmuyor bence, ne o oyle?''. sırf bu yorumlardan dolayı okadar uzun olmak istemem açıkçası..boyu 1.80 olan ablalar teyzeler vardır şimdi.millet hep okadar uzun olmak iyi değil diyolar gelde şimdi 1.80 olmak iste..komik bi durum bence bu.kıskanıyolar felan dicem D: yok ciddi ciddi eleştiriyolar bazen.cidden 1.80i geçmem dimi?
en fazla 2-3 yıl daha uzarsın ve istesende 1.75i geçicegini sanmıyorum
galiba kendini çok seven ve iltifat bekleyen bir ergenle karşı karşıyayız yine
Sıkıldık ama artık
Açacaksanızda bu tarz konuları ''bir derdim var''a açmayında gerçketen derdi olan insanlar paylaşımlarda bulunsun
kaçılınnnnnnnn ergenler
geliyoooooooo
gidicem valla zaten rahatsız ettim galiba ablalarımı :))
aa niye boyle dusundunuz anlamadım ki ben.yani eğer kendimi ''ben uzunum hava atıyorum '' diye gösterdiysem bilemicem.ne yani marifet mi bu ? amacım sadece boyumun kac olacagını tahmin etmekti elestirileri dinlemek değil.neyse tekrer özür diliyorumhaksız degil ablaların cnm
175i geçebilirsin sanki 1-2 cm. Babanın boyuda annenin boyuda çok uzun ve yaşın daha küçük..
Spor falan yapayım deme sakın daha çok uzamasın:)
Benim boyum 170 bazen keşke biraz daha kısa olsaydım derdim ama şimdi gayet normal buluyorum çünkü sevgilimin boyu 185 civarı
Kızkardeşimin boyu 176 ama vücudu çok düzgündür o yüzden iğreti durmaz hiç..
Çok zayıf olmadığın sürece uzunluk pek göze batmıyo.
Ayrıca yeni nesilin boyu hep uzun bulursun koca merak etme
evet ama açılan bu tarz konuları okudum hepsinde21-24 yaşına kadar uzarsınız diyodu.bu arada1.80 olanların boyu niye okadar uzun ozaman ? yani genetik olaraktırda benim ailede uzun onun için söledim..heralde basketbol felan.ben basket felan oynamam tenis cimlastik masa tenisi dans felan boy uzatan hiç bişey yapmam sayılır :))
bence kardeşimiz gayet masum bi soru sormuş yaşının gerektirdiği gibi
neden böyle öfff ergenler vs dediniz cidden anlamadım
boy konusunda pek bi bilgim yok ama adet olduysan muhtemelen en fazla 5 cm uzarsın diye düşündüm ben
herkes ,off boyum kısa diye konu açıldığı zaman bodur tavuk her daim piliçtir deniyor da
boyum çok uzun olucak diyen birine ergene bak ya deniyor anlam vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?