- Konu Sahibi merymelek123
-
Merhabalar ben 14 yaşında sayılırım.aslında bi kaç sorum var onun için açtım bu hesabı.ilk olarak ben endişem(biraz garip gelebilir)boyumun fazla uzun olmasından korktuğumdan.Annemin boyu 1.73 babamın boyu 1.88 şimdi baktımda bazı hesaplara göre boyum 1.75-1.76 felan olucakmış (sözde).ha bu arada bi kaç ay önce adet oldum boyum şimdi 1.70.sizcede uzun değilmi?ben 1.75 felan olmak isterim tabi ama 1.80 felan olmak istmemiyorum.kuzenlerim hep 1.73 üzeri.keşke benimde boyum 1.75 felan olsa ama bazıları aynen şöyle diyor ''yok canım sen 1.80 i geçersin'' bide şunu diyolar ya sinir oluyorum ''kııııızz uzama o kadaar koca bulamıcan sonraa ihihihiihi'' tamam gülüyorum ama çok sinir bozucu.ilerde ''koca bulamıcak olmak'' değil tabi mesela dışarda yürüyoduk yanımızdan bi kadın geçti boyu 1.80 felandı sanırım.işte orda 2 tane amca vardı onlarda şöyle dedi ''kadının boya bak.hiç hoş durmuyor bence, ne o oyle?''. sırf bu yorumlardan dolayı okadar uzun olmak istemem açıkçası..boyu 1.80 olan ablalar teyzeler vardır şimdi.millet hep okadar uzun olmak iyi değil diyolar gelde şimdi 1.80 olmak iste..komik bi durum bence bu.kıskanıyolar felan dicem D: yok ciddi ciddi eleştiriyolar bazen.cidden 1.80i geçmem dimi?
herkes ,off boyum kısa diye konu açıldığı zaman bodur tavuk her daim piliçtir deniyor da
boyum çok uzun olucak diyen birine ergene bak ya deniyor anlam vermedim
boyum çok uzun olacak demiyorum sadece çok uzun olmak istemiyorum dedim zaten kötü yorumlar sorun değil.baktımda bi kaç tane daha boy ile ilgili konu var bende açıyım dedim.cidden tanımadığınız bir insan kendini övüyosa(ki benim öyle amacım yok) siz ona laf söylüyosanız elinize ne geçicekki? helede sadece soru soran birine ''ergen işte.. '' felan demekle nolucak anlamadım .
benimde boyum 1.79 ne yanii kendimi mi törpületeyim...ayrıca öyle koca falanda bulamamak gibi bir durum olmuyor..benim eşimde 1.91 boyunda gayet uyumlu görünüyoruz...
ayrıca 1. 80 olmazsınız merak etmeyin...boyunuz şimdi 1.70 ise en fazla 1.75 olursunuz...
senin işin kolay......uzamayı durdurmayı istiyorsan endokrinoloji doktoruna git sana geçici süreyle hormon takviyesi yapar ve boy uzaman durur ama gerek yok çok uzamazsın zaten ....ayrıca yeni nesil uzun boylu
Demek ki üyelerin çoğu kısa boylu
21 yaşındayım, 8 sene önce adet oldum. Daha da garip olan hala senede yarım cm kadar uzuyorum ama 1.60ı bi' türlü geçemedim.
Bu foruma bir yaş sınırı yok mu ya...
Siz hiç 14 yaşında olmadınızmı ya ne bu insanları terslemeler, ergen geldi demeler, yaş sınırı yok mu demeler..
Ne sanıyorsunuz kendinizi ? Kız birşeye takılmış, ben uzun boyluyum havalarınada girmemiş, sadece birşeye aklı takılmış ve sormuş, sizene yani ? İşinize gelmıyorsa yorum atmayın bitsin. O 14 yaşındaki kız dediğiniz sizden daha iyi konuşmuş! helal olsun :)
Ben 13'ten 15'e atladımO arada da "kadın" forumlarında gezmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?