Herkes boyunun kısa olmasından şikayetçi ben ise...

benimde boyum 1.79 ne yanii kendimi mi törpületeyim...ayrıca öyle koca falanda bulamamak gibi bir durum olmuyor..benim eşimde 1.91 boyunda gayet uyumlu görünüyoruz...

ayrıca 1. 80 olmazsınız merak etmeyin...boyunuz şimdi 1.70 ise en fazla 1.75 olursunuz...

herkes ,off boyum kısa diye konu açıldığı zaman bodur tavuk her daim piliçtir deniyor da
boyum çok uzun olucak diyen birine ergene bak ya deniyor anlam vermedim

boyum çok uzun olacak demiyorum sadece çok uzun olmak istemiyorum dedim zaten kötü yorumlar sorun değil.baktımda bi kaç tane daha boy ile ilgili konu var bende açıyım dedim.cidden tanımadığınız bir insan kendini övüyosa(ki benim öyle amacım yok) siz ona laf söylüyosanız elinize ne geçicekki? helede sadece soru soran birine ''ergen işte.. '' felan demekle nolucak anlamadım .

tatlım bence sıkma canını benim kardeşimde senin yaşında ve benim ailemde senin gibi uzun boylular var.
benim kardeşimin hedefide beni geçmek demekki herkese göre değişebiliyormuş, dikkat ettiğim yeni nesil hep uzun bence güzel kalbini sıkma bu tür şeylere gerçekten ilerde iyiki uzamışım diyeceksin
ablan olarak kendi ergenliğim göz önüne geldide bende senin gibi laflar işittim yaş ortalmamdan büyük göründüm hep sakmala ihtiyacı duydum kendimi
ama gerçekten çok yersizmiş keşke birileri bana o zaman akıl verseydi
uzamaya gelincede 6 cm daha rahat uzarsın ama 24 yaşına kadar uzama ihtimali çok az 20 yaştır ortalama
o yaşlı teyzelere gelince bulursun boyuna göre koca merak etme banada derlerdi ama ben buldum boyuma posuma göre

ben zaten seni savundum

benim zaten 1.80 olursaam koca bulamıcam amanın dediğim yok ,sadece dedim ya kadına boya bak hiç güzle durmuyor felan demislerdi ona çok sinir oldum( bence kesinlikle oyle değil).vede benim ilerde hep topuklu giyincem gibi bi hayalim vardı d

:) bende 13 yaşımda adet olmuştum 7-8 cm falan uzadım herlde adetten sonra . Annem babam da uzun boylu ama yazık ablacıım 1.63te kaldı :)
Topuklunu da giy fıstık ohh boylu poslu ben çok severim uzun kadınları . Çok zayıf olmazsan iğreti durmaz tatlım üzülme :)

canım uzayacaksan zaten uzarsın biz uzamazsın desekte birşey değişmez. uzarsan da avantajlarını kullanırsın niye takıyosun ki. bunlar genetikle alakalı sen en fazla şu kadar cm olursun diyemeyiz ki.
o değil de herkes herşeyi şikayet ediyo kimse mükemmel değil sonuçta herkesin fiziksel özellikleri tam yerinde istediği gibi olacak diye birşey yokki. endişelenmek yerine şükredin biraz ya sağlıklı olduğunuz için. kısa olan kısayım diye üzülüyo diğeri uzunum diye bunun sonu yok. kendinizle barışık olun başka insanların laflarına kulak asmayın onlar her eksikliği eleştirir zaten.fiziksel özelliklerin tamamen şekillendiğinde duruma göre bakıp artılarını ön plana çıkarırsın böyle şeylerle kafanı yorma elinden birşey gelmez.

Ben de o kadar uzayacağını düşünmüyorum. En fazla birkaç cm uzarsın, beslenme spor vs ile daha da artırabilirsin bunu ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Bu arada, derdin senin için önemli olabilir tabii ki, fikir almak isteyebilirsin ama burası çocuklar veya genç kızlar kulübü değil, kadınlar kulübü. Bu yüzden bazı üyelerin konunu yaşın itibariyle beklediğinden farklı karşılaması normal.

Şimdi tüm yorumları okudum da çoğunuza anlam veremedim. Arkadaş 14 yaşında! Ve hepimiz o yaşlarda göğsümüzden tutunda, yüzümüzdeki benlerin sayısına kadar bi'şeylere taktık.
O kadar çok kişi "koca bulamazsın ihihi" deyince bunu da takmış olabilir. Hemen niye "ergen, korkma koca bulursun" tarzı bir usluba giriyorsunuz hiç anla(ya)mıyorum. Bu eş bulma durumunu da takmış olabilir bu çok normal ve o yaşlarda çokta masumanedir...

Canım sana da şunu diyebilirim ki adetten sonra bu uzama durumu yavaşlıyor biraz oyüzden tahminimce 1.80i bulmaz gibi

senin işin kolay......uzamayı durdurmayı istiyorsan endokrinoloji doktoruna git sana geçici süreyle hormon takviyesi yapar ve boy uzaman durur ama gerek yok çok uzamazsın zaten ....ayrıca yeni nesil uzun boylu

Son düzenleme:
evet bazı ablalar çok iyi anlamıs beni.bazılarıda tam tersine.bu arada benim boyumdan şikayet ettiğim yok sadece ufak bi endişe okadar..bide koca bulamassın sen demelerinden etkilendiğimi sanmıyorum sadece biraz sinir oluyorum bu arada ben ''genç kızlar kulubü''nü görmedim burayı gordum ve yaziyim dedim zaten ben burda takılmak için değil bi kaç tahmini duymak için geldim.mesela siz ''ben şu yaşa kadar uzadım'' ''adet olduktan sonra çok uzamadım'' felan dediniz ya aslında onun için buraya sordum diyebilirim.deneyimlerinize dayanarak yani

senin işin kolay......uzamayı durdurmayı istiyorsan endokrinoloji doktoruna git sana geçici süreyle hormon takviyesi yapar ve boy uzaman durur ama gerek yok çok uzamazsın zaten ....ayrıca yeni nesil uzun boylu

boy uzamasını durdurmakmı ?okadarda sorun ediyo diğilim ha daha önceki yorumlarıda okudum herkez bu dertten çok şikayetçiyim sanmış.yo hayır sadece merak ettim.şimdi sizde demişsiniz 14 yaşında bi yerimizi beğenmiyorduk diye.evet benimde şikayetçi olduklarım var ama boyum değil

180i geçebilirmiyim ? neyse meraktan açmıştım şimdi bi daha girmicem .ergenler geliyo felan dedindiğine göre rahatsız etmişim.ha birde dertlenmedim sadece bu konuyu açıcak bi yer goremedim.tahmınde bulunan herkeze yine çok teşekkür.''ergen'' diyip aşşağılama çabasına giren ablalarada çok teşekkür.sadece biraz daha kibar davranmanızı ummuştum. son bişey kötü yorumlarınızı buraya yazıcağınıza içinde saklasanız? elinize iyi bişey geçmicek.hemde sizden küçük birine kendini beğenmiş, iltifat bekliyo,bıktık artık,felan demeniz garip geldi..

Bu foruma bir yaş sınırı yok mu ya...

Siz hiç 14 yaşında olmadınızmı ya ne bu insanları terslemeler, ergen geldi demeler, yaş sınırı yok mu demeler..
Ne sanıyorsunuz kendinizi ? Kız birşeye takılmış, ben uzun boyluyum havalarınada girmemiş, sadece birşeye aklı takılmış ve sormuş, sizene yani ? İşinize gelmıyorsa yorum atmayın bitsin. O 14 yaşındaki kız dediğiniz sizden daha iyi konuşmuş! helal olsun :)

Ben 13'ten 15'e atladım O arada da "kadın" forumlarında gezmedim.

Ben 13'ten 15'e atladım O arada da "kadın" forumlarında gezmedim.

İsteyen istediği yerde gezer. Size bir zararı olmadıgı sürece ve o şahsın bir yanlışı olmadıktan sonra burada bu şekilde konuşmaya hakkınız yok. İnsanaların ne yaptıgı, nerede gezdiği sizi hiç mi hiç ilgilendirmez, işinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…