• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim:işsiz:

Eklentiler

• 20200715_171628.webp
    20200715_171628.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
Dun eve bir girdim mutfak caminda bu perde. Gunes geliyor diye kv getirip asmış. Arayip diyecektim "hayirdir, bizim mutfagi kuafor dukkani olarak mi kiraladin?" Diye. Ben bu kafayi çözemedim, ortada bir amac var mi onu da cozemedim:işsiz:
Nerden buldu acaba?

Hicbir fikrim yok. Sadece esimi arayip mutfağın tülü nerde diye sordum. Ilgilenmeden direk cikarip gonderecegim
Kuaför arkadaşından getirmiş olabilir. saksidegilim saksidegilim nin konusu geldi aklıma, eski sevgilisi tekrar birleşmek istemiş, kızın doğum gününde şirket eşantiyonlarını paket yapmış ve tek kişilik pasta almıştı. :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kuaför arkadaşından getirmiş olabilir. saksidegilim saksidegilim nin konusu geldi aklıma, eski sevgilisi tekrar birleşmek istemiş, kızın doğum gününde şirket eşantiyonlarını paket yapmış ve tek kişilik pasta almıştı. :KK70: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ay evet biliyorum o konuyu 🤣🤣🤣 adam yilin olayini patlatmis ya. Akilsiz 🤣

Kv’deniz istediği gibi girip çıkabiliyor mu siz yokken evinize

Oğlunun neler kaçırdığını kendi aklınca göstermeye çalışmış KAYNANATÖRün

Ay evet biliyorum o konuyu 🤣🤣🤣 adam yilin olayini patlatmis ya. Akilsiz 🤣
Benim kaynana da koltuk kılıfı getirmiş bana. Kendi kullandığı kılıfları. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: naylon, kıç terletiyo. Bakmış beğenmemiş bize atmış. İyi birşey olsa göndermez zaten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X