- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #5.341
Neresi orasiÇok tehlikeli orası![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neresi orasiÇok tehlikeli orası![]()
Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?Neresi orasi![]()
Çalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?
Konusu
Kopyala yapıştır yaptım
Nasıl insanlarla muhatap olup evleniyorlar, anlamıyorum gerçekten.Kopyala yapıştır yaptım![]()
Çok arıyorlar, öyle düşünüyorum.Nasıl insanlarla muhatap olup evleniyorlar, anlamıyorum gerçekten.
Bak bak bir de kocaman harflere yazmışÇalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?
Konusu
kocaaaaa kocaaaa yeter ki koca. Taştan topraktan olsun erkek olsun yeter kiÇok arıyorlar, öyle düşünüyorum.
Kopyala yapıştır yaptım başlığı.Bak bak bir de kocaman harflere yazmış![]()
![]()
Tesekkürler canımÇalışan bayanlar maaşlarını eşlerine vermek zorunda mı ?
Konusu
Hahaha lexa yokken rahat rahat koca diyeyim diyosunkocaaaaa kocaaaa yeter ki koca. Taştan topraktan olsun erkek olsun yeter ki![]()
![]()
Zannetmem, hesap banlanmış ama konu halen açıkTesekkürler canımbu memuriye ile ayni kisimiymis
![]()
Gelince seri kızgın yapacak mesajlarımaHahaha lexa yokken rahat rahat koca diyeyim diyosun![]()
Herifle ben balık olmuşuz. Ama o hiç balığa uymuyor.Kızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun![]()
Herkesi balık yapmislar zatenHerifle ben balık olmuşuz. Ama o hiç balığa uymuyor.
Boğa olmuşum yaKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun![]()
Aaa ikizler olmusum yaa en kral burçtur simdi yengeçe çemkireyimKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun![]()
Pirana olabilir , yunus olabilir. Sonuçta balık var balık varHerifle ben balık olmuşuz. Ama o hiç balığa uymuyor.
Hahahah ben esime bakmamstm bakaym hemen vallahi unuttum burada takıla takılaPirana olabilir , yunus olabilir. Sonuçta balık var balık var![]()
![]()