- 18 Ekim 2014
- 8.191
- 39.480
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #5.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar küçük müymüş. M MrsDelfino bunu beğenmedi
Aafagajak
Orada ban yiycez.Aa bdv ciler burdaymış ya , ben de nerdeler diyordum![]()
Orada ban yiycez.
Tahmin etmiştim"Lazer eden" üye mevzusu![]()
Benimki değişmemiş,yine aslanımKızlar nasa burcların degıstıgını aciklamis hadı hayırlı olsun![]()
Evli olup,kendini bekar gibi hissedenleri alıyoruzBaşı bağlı olanları almıyolar sanıyordum seni görünce Alamanyada Türk görmüş gibi atladım![]()

Gel gel, çiftler de var buradaBaşı bağlı olanları almıyolar sanıyordum seni görünce Alamanyada Türk görmüş gibi atladım![]()
Küçüklüğü büyüklüğünü bilemem ama bence de o üye ondan etkilenmiş
O,yeni üyelik alıp mı açmış aynı konuyu. Yemedik seni hani sevgilisi vardı,diyenler olmuş. Ben de Fransız’ım konuyaKüçüklüğü büyüklüğünü bilemem ama bence de o üye ondan etkilenmiş![]()
![]()
Benim koçişkom var. Kocamın aşkı oğlumu annesi babamın premsesiyim
O derken?Küçüklüğü büyüklüğünü bilemem ama bence de o üye ondan etkilenmiş![]()
![]()
O mu ondan mı?O derken?
Biraz acar misiniz pek anlasilmadi![]()
Lexanın kulakları çınlasınBenim koçişkom var. Kocamın aşkı oğlumu annesi babamın premsesiyim![]()
Yok yaa yeni uyelik alip trollemeye tenezzül bile etmemis.O,yeni üyelik alıp mı açmış aynı konuyu. Yemedik seni hani sevgilisi vardı,diyenler olmuş. Ben de Fransız’ım konuya![]()
Eski rollerden kim kaldı azizimYok yaa yeni uyelik alip trollemeye tenezzül bile etmemis.
Tembel trolleri hic sevmiyorum![]()