- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #5.981
Yeterince içmemişsindir. Benim de toleransım çok yüksekti. Annemin babamın da öyledir. Erkek arkadaşımla 4 bardak votka ve 2 bira içiyorduk çakır keyif bile olmuyordum. Bir damla bile içmemiş gibi oluyordum. Sonra bir gün shot oyunu oynadık. Ben 10-15 dk içinde 7-8 tane alkollü shot attım. Votka, Jager, nane likörü falan vardı. Erkek arkadaşım bir durdurdu beni yoksa ben daha devam ederdim henüz etki de etmedi diye. Biraz ara verdik sonra tekrar içtik. Yine bir 7-8 shot attım. Sabah kalkıp İngilizce Dinleme Becerileri sınavına gidip geri geldim akşama kadar yattım.
Alkolleri karıştırır ve kısa sürede fazla içersen sarhoş olursun. Sonra toleransım da kırıldı. 2 birayla çakır keyfe yakın oluyorum. Kolay etkiliyordu, alkolü azaltınca daha da kolay etkilemeye başladı.
bu dediklerinin hepsini yaptım kuzum, çakırkeyife yaklaşmaktan başka birşey olmuyor.. şöyle diyim, 2 gün aralıksız içtim bir kez sırf sarhoş olayım diye ama yok, cıks..
bu arada bizim iş yeri doktoruyla muhabbet ederken bu durumu söylediğimde memleket kökenli olarak genetik birşeylerden bahsetti. bir enzim varmıymış yokmuymuş neyse, o nedenle toleransım yüksekmiş.