• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Çekirgem güvenimi sarstınnn
Az evvel evli arkadaşları boşanmaya ikna etme konulu seminere konuk olarak davet edip, kürsüye çıkardım. Sen ne yaptın? Kocanı ponçik ponçik yerdin.. Yerden yere vuracaktın ki.. Evli seyircilerimiz vayyy be ne güzel duyguymuş diyecektiii... Rezil olduk onca konuğa püüü.. Emeklerime yzıklar olsun..
Kurbanlık yaptım işte 😆 pıçaklıyp kavurmasını yapıcam

Valla o bu değil de ben ciddi ciddi düşünüyorum, neden kadın egemen bir toplum olamıyoruz.

Mesela her kadının 5 erkeği olsa evinde. İstediğini koca yapsın istediğini işe sürsün.

Şimdiki kocalardan bin kat daha iyi davranır, adaletli ve merhametli olurduk 😆

Valla o bu değil de ben ciddi ciddi düşünüyorum, neden kadın egemen bir toplum olamıyoruz.

Mesela her kadının 5 erkeği olsa evinde. İstediğini koca yapsın istediğini işe sürsün.

😂😂😂😂 1-2-3-4-5 diye de numara verirdik.
Bu gece 3 numara sen gel, 4 sen bulaşıkları yıka, 5 sen tarlayı sür, 2 sen yemek pişir.

Ben bu aralar iyi değilim 😅 Mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı derken 18'de falan uyuyorum sabah 4'te ayağa dikiliyorum :KK70: Umarım normal bir insan gibi 23-00 arası yatıp 07-08 gibi kalkacağım günler de gelecek :KK70:

Oyun videoları izliyorum da onlara sardım. Şimdi yayınlayan kişiyi yakaladım, önceki günler kadar kötü olmaz umarım 😂 The Last off Us Part 2 izliyorum :KK53: Playstation ya da düzgün bir bilgisayarım olmadığı için oynayanları izlemekle yetiniyorum artık.

Gördüğüm en mantıklı fikir 😂😂 valla ben 4 ten aşağı istemem 😬

Back
X