• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Erkek çocuğum yok. 😌
Yapıver bir tane...

ERKEKKKK anası olmayana ana mı denir mişşşş..

Atalarımızın bi lafı vardır.
Avrat var, arpa unundan aş yapar; avrat var, buğday unundan keş yapar. İşte o misal avrat var tek atışta ERKEKKKK YAPAR( C Calcifer ) avrat var 2 atışta kız yapar. Acilen bir ERKEK yapıp soyunuzu devam ettirmelisiniz.
Yapmadığınız her Erkekkk ilerde kendisine Erkekiiimmmmm, hayatım, herşeyim diyecek bir kadının ekmeğiyle oynamaktır. 😂😂

İstanbul kilyos, right here right now 🤓

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 29
Hepsini ve hatta fazlasini yaptim 😂😂😂 ama bebelerle cok da kafayi bulmayayim burda diyorum, aksam haberlerde hep beraber izleriz beni sonra hahahaha 🤓
Sefan olsun cıcegım ohhhh,,, darısı basıma♥️
Yüz ozaman iki kulac at benım ıcın 😂😂
İlla kendim ıcın bısı yaptırcam, sankı sen yuzunce ben serınlıcem😂😂
Ask acısı ceken kadına gıt denize yuz dıye yorum yaptım, psikolojim ıyı degıl😂😂😂😂😂

Sefan olsun cıcegım ohhhh,,, darısı basıma♥️
Yüz ozaman iki kulac at benım ıcın 😂😂
İlla kendim ıcın bısı yaptırcam, sankı sen yuzunce ben serınlıcem😂😂
Ask acısı ceken kadına gıt denize yuz dıye yorum yaptım, psikolojim ıyı degıl😂😂😂😂😂
Evet onu fatkettim de buraya geldim zaten 😂

Yuzerim yuzerim sen serinle 😘

Yapıver bir tane...

ERKEKKKK anası olmayana ana mı denir mişşşş..

Atalarımızın bi lafı vardır.
Avrat var, arpa unundan aş yapar; avrat var, buğday unundan keş yapar. İşte o misal avrat var tek atışta ERKEKKKK YAPAR( C Calcifer ) avrat var 2 atışta kız yapar. Acilen bir ERKEK yapıp soyunuzu devam ettirmelisiniz.
Yapmadığınız her Erkekkk ilerde kendisine Erkekiiimmmmm, hayatım, herşeyim diyecek bir kadının ekmeğiyle oynamaktır. 😂😂
Heeyyttt ulan. Avratlık öğrenin lexadan :KK70:

Back
X