- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #7.081
Anlasınlar ya valla bayıyorBenim hiç söylememe gerek kalmadıGençlerin çoğu böyle olduğu için sanırım, kendiliğinden aldılar mesajı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlasınlar ya valla bayıyorBenim hiç söylememe gerek kalmadıGençlerin çoğu böyle olduğu için sanırım, kendiliğinden aldılar mesajı
![]()
Aynı benÖyleyimdircidden konuşmayı mesajlaşmayı sevmıyorum grupta arkadaşlar yazar ya en son yazarım ben bırlıkteyken dedıkodunun dıbını vururum ama uzakta mesaj konuşma vs benlık değil aslında çok konuşkan olmama rağmen böyleyim
![]()
KucaklaşalımAynı ben![]()
Ben size arada bakip kaçıyorum
Ahhaha evet farkndayim likelarimizi atıyorsun amaBen size arada bakip kaçıyorumbu aralar zamanim cok degerli cunku hayati ihtiyaclarimi anca karşılayabiliyorum, iki tane velet ömrümü yemekle mesgul
![]()
Yine kocağğğğğ kocağğğğğ diye yerlere atıyorlar kendilerini.
Biri 3 yas, digeri 11 aylik canim.Ahhaha evet farkndayim likelarimizi atıyorsun amaAllah razi olsun
. Yaa kıyamam kuçük mü yavrular
![]()
Nerede haniYine kocağğğğğ kocağğğğğ diye yerlere atıyorlar kendilerini.![]()
Yaa kiyamam ikiside minnak ya senin girememen cok normal canım benim cocuklarla ugrasmak kolaymi bende henüz yok olsun diye ugrasiyorumBiri 3 yas, digeri 11 aylik canim.
Muhabbetin ortasından dalip anlamaya calisiyorum ama her zaman mumkun olmuyor![]()

Nişanlımın borçları diye konu var.Nerede hanibdv de takılionuz sonra banlaniyonuz bak
![]()
Hiiiic acele etme. Mumkun oldugunca yavastan al. Bol bol uyu cunku ben son 3 senedir uyumuyorumYaa kiyamam ikiside minnak ya senin girememen cok normal canım benim cocuklarla ugrasmak kolaymi bende henüz yok olsun diye ugrasiyorumondan vaktim bol
![]()
Hee gordüm onu tiklamadim ama konuyaNişanlımın borçları diye konu var.
buraya sizler icin giriyorum BDV’de takılıyorum
Ahhahah sorma yaa oyle yaptım yas 31 4 sene dusunmedim artik yaslanmadan yapayim dedim oda oyle kolay olmuyomus valla yapamadik halaHiiiic acele etme. Mumkun oldugunca yavastan al. Bol bol uyu cunku ben son 3 senedir uyumuyorum![]()

Ben de ucundan yakaladıklarına yorum yaptım