- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.154
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.341
Şekil şukul yaptırıyorsunNeymiş o bizi de aydınlatın
Neymiş o bizi de aydınlatın
Alt dudak mı üst dudak mıYa misal benim iç dudaklar büyük onları düzeltiyorlar ya da şekli bozuldu estetik yapıyorlar kısaca a oraya
Ne oldu alevimmmGörsellere tıklamamam lazımdı
Acıyı hissettim derindenNe oldu alevimmm
Bu vajinayı daraltıyor mu acaba kız.?Görsellere tıklamamam lazımdı
O an çok acımıyormuş sonrası pek bı hafta oturamıyormuşsunAcıyı hissettim derinden
Heee tamam onu duymuştum, ismen bilmiyormuşumYa misal benim iç dudaklar büyük onları düzeltiyorlar ya da şekli bozuldu estetik yapıyorlar kısaca a oraya
Yok sadece estetikBu vajinayı daraltıyor mu acaba kız.?
Bu vajinayı daraltıyor mu acaba kız.?
Kalsın o zaman, çok gereksiz birşeymiş.Yok sadece estetikBir de aslında o dudaklar kesildiği için daha az duyarlı oluyormuş, alınan zevk azalıyormuş Ben doğuştan ameliyatlıyım ama acaba bende de azaltmış mıdır
Doğum sonrası benımkı kesın bozulcağı için mecburumKalsın o zaman, çok gereksiz birşeymiş.
Artınca ne oluyor ki?Doğum sonrası benımkı kesın bozulcağı için mecburumıyı bir doktora gitcen diğer türlü hissizlik olmuyor aksıne daha artıyormuş
Seksolog geldi hanımmmmmmmmYok sadece estetikBir de aslında o dudaklar kesildiği için daha az duyarlı oluyormuş, alınan zevk azalıyormuş Ben doğuştan ameliyatlıyım ama acaba bende de azaltmış mıdır
Dedi evli 2 çocuklu kadınArtınca ne oluyor ki?
Geçende bir arkadaşım yanlışlıkla tabletimde fotoğrafını gördü. “Seninki niye öyle? Hiç dudağın yok” dediSeksolog geldi hanımmmmmmmm
Zaten yeterince çok.Dedi evli 2 çocuklu kadın
Kız allah seni napmasın tablette ne işi var o fotonunGeçende bir arkadaşım yanlışlıkla tabletimde fotoğrafını gördü. “Seninki niye öyle? Hiç dudağın yok” dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?