- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #7.421
Ezıkledın mı kız benı bakma evlenınce içimden hırçın biri çıkıcak kesın o potansiyeli görüyorumOy yavrum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezıkledın mı kız benı bakma evlenınce içimden hırçın biri çıkıcak kesın o potansiyeli görüyorumOy yavrum![]()
Hosbuldum yorumları okuyorum nece konusuyonuz kızlar anlamıyorum ben bunları Allahım kör cahilmisim ya laHoş geldin dondurmacı hemşehrim![]()
![]()

EvetAmaninnn sende mi![]()
Hiç sorma ben deHosbuldum yorumları okuyorum nece konusuyonuz kızlar anlamıyorum ben bunları Allahım kör cahilmisim ya la![]()
![]()
Tabi canım yılların birikimi olacakEzıkledın mı kız benı bakma evlenınce içimden hırçın biri çıkıcak kesın o potansiyeli görüyorum![]()
Çok sarılalım kız
Karşı taraf yay bırde ben aslan olunca alev alırTabi canım yılların birikimi olacak![]()
Bazı erkeklerde oluyor. Eşini anne gibi görüyor sadece. Cinsel çekim hissetmiyor falan.Bilmiyorum ki. Ne saçma şey o ya öyle.![]()
Kerata düşündüğüm şey değildir dimiAymen aklıma gelmıyor bazen burda mast falan yapanlar oluyor yazıyırlar tuhaf geliyorama keratayı öperken içim bi akıyor ona
![]()
Normal de merkez bacım ama evlilik için ilçeye geldim. SenSarılalım aşkımNeresinden
![]()
Yok yok değil o tecrübeliKerata düşündüğüm şey değildir dimi![]()
Öyle birşey olsa aldatma olayları falan olmaz mı? Hani bu adam nerden karşılayacak ihtiyacı? Öyle olsa hissederim, rüyama bile girer, sonuçta enselerim yani.Bazı erkeklerde oluyor. Eşini anne gibi görüyor sadece. Cinsel çekim hissetmiyor falan.
Herkes senin gibi aşına değil cağğnımm. Diğer sekmede Google açık senin yüzünden. Merak edenlere Lidya geciktirici sertleştiriciBiz Lifta denedik. En ufak bir yakınlaşmada...![]()
Lifta ney yaa delfino anlat ablanaBiz Lifta denedik. En ufak bir yakınlaşmada...![]()
dur bakem ben yanlis bisiler yapiyorumdur cocuk ondan mi olmuyor yoksa aydınlat beni delfinooooTırsma ama bakNormal de merkez bacım ama evlilik için ilçeye geldim. Sen![]()
Kaldım sanırım. Hadi bunun şerefine dondurmamızı yalayalımSen kötü bisi demedin ki

Ben açmıyorum.Keşke bitse.![]()
Doğum kontrol hapı ve gebelik testini utanmadan almama rağmen eczaneye giderken az bir gerildimAy çok güzel. İçirecem![]()