- 30 Mart 2009
- 14.812
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.457
- 1.123
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #7.541
TamamPasta yeriz agagagagaga
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamPasta yeriz agagagagaga
Ablam orda onuuin yanına gidiyorumMemleket mi![]()
çok geçmiş olsun ❤Bi yere gidemiyoz, babam hasta. Diyalize giriyor. Evdeyiz.
Hoş buldum bacısı
Sağol.,çok geçmiş olsun ❤
Ben hep yaziyorum diye bekleyeyim dedim talihlimiz sen oldunBuralar pek bi ıssız kalmış![]()
Ayy kız yok almayayımBen hep yaziyorum diye bekleyeyim dedim talihlimiz sen oldun![]()
al sana cikilata
![]()
Lexacommander olsa oyle derdi
![]()
Benimde canm nasil istedi nutella ama evde olmayinca yiyemedim bilerek almiyorumAyy kız yok almayayımNutellakoliğim ben buna bir dur demem lazım artık
![]()
En iyisi valla sakın bir kere alayım ne olur demeBenimde canm nasil istedi nutella ama evde olmayinca yiyemedim bilerek almiyorum![]()
Söyle bakem merak ettimEn iyisi valla sakın bir kere alayım ne olur demebenim yediğim miktarı duysanız kınarsınız beni o yüzden demeyeceğim
![]()
![]()
![]()
Ben de çok yiyom. Koca popomu ona borçlu olabilirim.En iyisi valla sakın bir kere alayım ne olur demebenim yediğim miktarı duysanız kınarsınız beni o yüzden demeyeceğim
![]()
![]()
![]()
Geldım cıcegım sımdı burdayım
Hoşbulduk. Çarşıya gitmiştim. İki don kestirdim hazır memleketteyken.
750lik olanı 5-6 günde bitiyorumSöyle bakem merak ettim![]()
![]()
Benimde ayva göbüşüm çıktıBen de çok yiyom. Koca popomu ona borçlu olabilirim.
Iyiyim kuzum yaz dizisi izleyip kafa bosaltmayi dusunuyorumGeldım cıcegım sımdı burdayım
Nasılsın♥
Oo iyi yapmissnHoşbulduk. Çarşıya gitmiştim. İki don kestirdim hazır memleketteyken.
Apartman komsularım balkonlarda tıksınc seslerini duyuyorum kulaklık almaya ıcerı gırdım kulaklık takıp muzık dınlıcem, allahın belaları.Iyiyim kuzum yaz dizisi izleyip kafa bosaltmayi dusunuyorum![]()
beyni rafa kaldirarak izlicem
sen napiyosun