- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.737
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #8.021
Anam yavas yazın gı şu sınegı oldurmem lazım bi ona bi sıze yetısemıyom 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sağ olasın caneeem![]()
Ooo hadi bakalımYok, sevgilililerdenimAma uzak mesafedeyiz
![]()
Benim kedi yakalıyor sivirleriAnam yavas yazın gı şu sınegı oldurmem lazım bi ona bi sıze yetısemıyom![]()
Bende kedi moduna girecem bırazdan cok tatli oluyorlar yaa o anda kedicikler :)Benim kedi yakalıyor sivirleriRahatım.
Ooo hadi bakalımkızlar valla ben s..r.f.s.z çekenim aslinda güzel de sayılırım ama niye öyle oluyo valla bilmiyorum
![]()
AminEskiden yasli teyzeler Allah iyi insanlarla karsilastirsin derdi. Ne diyor ya bunlar derdim :) bdv'yi okudukca ne kadar hakli olduklarini anladim. Simdi ben de Allah iyi insanla karsilastirsin diyorum![]()
Cok teşekkür ederim kuzum hepimizi her anlamda iyilerle karşılaştırsın insallah devir kötü olmuş.Eskiden yasli teyzeler Allah iyi insanlarla karsilastirsin derdi. Ne diyor ya bunlar derdim :) bdv'yi okudukca ne kadar hakli olduklarini anladim. Simdi ben de Allah iyi insanla karsilastirsin diyorum![]()
Neguzel bugun bayram.. Küsler barışıyordu değil mi![]()
Küfür etmiş terbiyesiz. Bir de etmedim diyorBana yazdığını gördün mü
Kendine yakışanı yapmış.Cok teşekkür ederim kuzum hepimizi her anlamda iyilerle karşılaştırsın insallah devir kötü olmuş.
Ben kus degılım hala o küs babammmmKiminle kussun![]()
Niye ki?Ben kus degılım hala o küs babammmm![]()
Ve o merak ettiğim soru. Sen kâtip misin
Merabaayn
Yok. Olmayı da düşünmüyorum.Ve o merak ettiğim soru. Sen kâtip misin![]()