• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bu ay mezun oldum, 5 yıldır birlikteyiz, evlenmeyi yeni yeni düşünmeye başladık ama daha var vakti, imkan olursa tekrar birlikte yaşamak istiyoruz birkaç yıl. :KK68: Bize göre yaşımız küçük ya daha evlilik için, 24'üz daha :KK70:
İnşallah her şey gönlüne göre olur :KK200:

Bu ay mezun oldum, 5 yıldır birlikteyiz, evlenmeyi yeni yeni düşünmeye başladık ama daha var vakti, imkan olursa tekrar birlikte yaşamak istiyoruz birkaç yıl. :KK68: Bize göre yaşımız küçük ya daha evlilik için, 24'üz daha :KK70:
Erken ya 24 daha bak bana 27 olcam Ağustos da ama hala erken geliyor:KK76:

Erken ya 24 daha bak bana 27 olcam Ağustos da ama hala erken geliyor:KK76:
O civarlar diyoruz biz de :KK70:27-30 gibi. Yaşıtız bir de, benden 6 ay büyük 😂 İkimiz de küçüğüz. İki tarafın da hazır olmasını, şartlarımızın olgunlaşmasını bekliyoruz.

Bilmiyorum, atanmam kendi paramı kazanıp çatır çatır yemem lazım önce:KK70:Ondan sonra olur.

Sen ne kadarlık evlisin? Bak ben 5 yılda taktıramadım yüzüğü sen 3.5 ayda taktırmışsın :KK70: Senden taktik almamız lazım asıl
5 yıl oldu evleneli. Ya benim için şartlar olgunlaşmıştı o yüzden taktırması kolay oldu :D :D Bu arada eşim benden 2 yaş küçük :D :D

O civarlar diyoruz biz de :KK70:27-30 gibi. Yaşıtız bir de, benden 6 ay büyük 😂 İkimiz de küçüğüz. İki tarafın da hazır olmasını, şartlarımızın olgunlaşmasını bekliyoruz.

Bilmiyorum, atanmam kendi paramı kazanıp çatır çatır yemem lazım önce:KK70:Ondan sonra olur.
Ben de atanmak istiyorum da bu sene saldım 2021 sınavı için kasmam şart

Bordo bereli gibi bir yıl bekledim çocuğun tek olmasını :KK70: tek olduğumuz kısa zaman dilimlerinde de hep benimki beni çok çekici bulduğunu falan söylüyordu :KK70:bir gece o yazdı, ertesi akşam onunla görüşmeden önceki son erkek arkadaşım mesaj attı, onunla görüştüm :KK70:

1 yıl kadar samimi, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Ben annemin rahatsızlığından dolayı okulu bırakıp Antalya'ya döndüm. O dönemde çok moral verdi, yanımda oldu. Görüşme imkanımız da olmadığı için gerçekten o dönemki iyi niyetine inanıyorum. Iyi arkadaş olduğumuz için by kadar uyumluyuz sanırım, @Karamellasepeti şahidim uyumumuza :KK70: Iyi arkadaş olabileceğiniz birini bulun, hayat daha keyifli oluyor :KK70:
Akdeniz bebesi olunca tuttuğunu koparıyorsun
😂😂😂😂 Tuzlu denizin faydaları bunlar

Ya Evlenme kız beraber yaşayın gidin.. Doğada Evlenmiş bir orangutan veya evli sincap görüyor musun?
Valla bak evlilik insan doğasına ters bir durum 😂😂 Evliler şuan çemkiriyor bana..
C Calcifer , G gunces JES JES
"Tabii cınımmm senin tuzun kuruu diyorlar şuan "

Bordo bereli gibi bir yıl bekledim çocuğun tek olmasını :KK70: tek olduğumuz kısa zaman dilimlerinde de hep benimki beni çok çekici bulduğunu falan söylüyordu :KK70:bir gece o yazdı, ertesi akşam onunla görüşmeden önceki son erkek arkadaşım mesaj attı, onunla görüştüm :KK70:

1 yıl kadar samimi, güzel bir arkadaşlığımız oldu. Ben annemin rahatsızlığından dolayı okulu bırakıp Antalya'ya döndüm. O dönemde çok moral verdi, yanımda oldu. Görüşme imkanımız da olmadığı için gerçekten o dönemki iyi niyetine inanıyorum. Iyi arkadaş olduğumuz için by kadar uyumluyuz sanırım, @Karamellasepeti şahidim uyumumuza :KK70: Iyi arkadaş olabileceğiniz birini bulun, hayat daha keyifli oluyor :KK70:
Simdi burada senin kirlilerini fantezilerini ortaya dökeyim diye mi etiketlrdin beni :KK53:

Ya Evlenme kız beraber yaşayın gidin.. Doğada Evlenmiş bir orangutan veya evli sincap görüyor musun?
Valla bak evlilik insan doğasına ters bir durum 😂😂 Evliler şuan çemkiriyor bana..
Bu arada sonuna kadar hedaciyiz

5 yıl sonrasından bildiriyorum. Evlenmeyin arkadaşlar ya da geç evlenin. Evlilik güzel tabiki ama ne kadar geç o kadar iyi :süslü:

Olur mu canım...
Elimde iğne oya yapıyorum şuan kaynanama yazma yapıyorum...
Kocacığımınnnnnnnnn Anneciğine hamarat, becerikli görünmek önemli
hımm senden iyi gelin olur. KV evini saçlarınla süpürürsün o potansiyeli gördüm sende

Back
X