• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yaa ben senin fikirlerini beğeniyorum. Bi ara burda topik olmuştu tuvslet topiği eliyle yıkayanlar bir de kağıt, su ile falan :kusmuk::kusmuk: ilk o zaman aynı fikirde olduğumuzu gördüm sonra hep baktım benzer fikirlerimiz, ivit. :KK50::KK50: gece gece 'mok' muhabbeti de yaptım :olamaz::olamaz:
Bu konuyla hatırlanmam üzdü ama hatırlanıyorum en azından 😅 teşekkür ederim 🥰

Son düzenleme:
Neysekı Cocugum un olmadıgını biliyor cevrem ve agızlarını acmıyorlar.
Ikıncı evliligi de dusunmuyorum kimse gene acamıyor agzını
Herkes isine baksin bence
Bos muhabbeti herkes kankısıne yapsın millete ne benım bebegım den evlılıgımden
İnsanlar bildigin yuk ya
Özellikle küçük bir yerde yaşıyorsanız potansiyel dedikodu yeri 😃

Doğru hatırlıyormuşum, sevindim :KK70: Bir de “ev ev üstüne olmaz, evliliğini yaşayamazsın” diyenleri değerlerine sahip çıkmamakla suçlamıştı :KK70:
O kadar hatirlamadim inanın. İkinci evlilik olduğu için daha aklıselim olur insan, o da sonunda öyle yapti

Benim kendi ailem degiller. Bana bir kotuluklere olmadi ama firsat verseydim rahat olurdu :) basinda denemeler oldu cunku.
En cool müstakbel kaynana bende :KK14:

Müzik, film, dizi zevkimiz aynı 😂 Anime izleyip manga okuyor kadın :D

Henüz tanışmadık ama gözlemlediğim kadarıyla annemin hastalanmadan önceki haliyle çok fazla ortak yanı var 😂

En cool müstakbel kaynana bende :KK14:

Müzik, film, dizi zevkimiz aynı 😂 Anime izleyip manga okuyor kadın :KK70:

Henüz tanışmadık ama gözlemlediğim kadarıyla annemin hastalanmadan önceki haliyle çok fazla ortak yanı var 😂

Merak etme disardan bakinca benimki de cok cool :KK70:

Kızlar görüyorum bazen gelin kaynana ana kız gibiler. Burdakilerin kv konusu vahşet resmen😅 hangisi yalan şimdi taktik verin
Arada var öyle şanslı pislükler yav. 😀😀😀😀Mesela kızkardeşim. Kaynana ve kayınbaba ev veriyor, iş yapıyorlar beraber, iyi de geçiniyorlar.

Back
X