• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ha yok kuzum öyle şeylerim yok Malesef 😄
Ama şahane hislerine duygularına güvendiğim kart açan instagram da biri var özelden yazabilirim çok severek takip ediyorum youtube den ve instagramdan :KK25:
Ya yok, sende varsa bıseyler anlatsana dıycektım, biliyor gıbı duruyordun😇

O fındık o hale gelene kadar ohooooo. Yeşil toplanıyor fındık. Kurutup biraz patoza verilir sonra tekrar kurutulur. Yağmurlara dikkat
Fidan kesmesi, tırpanı, toplanması, saatlerce eğilerek bel fıtığı oluyorsun resmen o dik yokuşlarda, patozu falan derken 🤣🤣🤣 15 günde uzman oldum ahahaha

Of benım en takıntılı oldugum seylerden bırı, lazım olanı veya aklıma geleni bulamamak.
Bazen aklıma bir elbisem takılıyor yatarken.
Hıc goemedıgımı hatırlıyorum dolapta.
Ve yataktan kalkıp elbiseyi bulana kadar arıyorum.
Bulamazsam inan uyuyamıyorum.
De ki bulunca napıyosun? Dolaba koyup hayatıma devam ediyorum 😂😂giymiyorum
Kredi kartımın evde kaybolduğunu bılsem halıları falan kaldırır bulurum 😂
Yaptım ama bulamadım mesajlardan baktım 19.57'den beri evde kart artıyorum :D Çöpü falan da kurcaladım yok yok.

Havalardan mı acaba, uc dort gundur gercekten ruhum ıcımden cekılmıs gıbı keyfim yok aslında ve bariz mutsuzum.
Sadece somurtmuyorum mecburen.
E buraya gelincede habıre mutsuzum yazıp milleti sıkmakta istemiyorum
Boyle Sacma sapan devam
Bende öyleydim galerimdeki fotolara bakip dertlendim hayallerim vardı diye :KK14:

Bende öyleydim galerimdeki fotolara bakip dertlendim hayallerim vardı diye :KK14:
Havalardan ozaman.
Bı de bu haldeyken kocası ile evını ayıran arkadasımı dinliyorum gunde uc dort kere EN az kirk dk.
Üff..

Back
X