• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sarhos olmus arkadasları da gaz vermıs.
Gelmıs evin onune Bakmıs evde ıslıklar yanmıyor sadece benim oda da var isik, ailem evde yok sanmıs zırzop😂 halbuki balkonda oturuyorlardı.
Hosuma gıtmıstı sımdı hosuma gitmedi dersem yalan olurahshshshshsh
Evet ortadan yok Olunca ben bırını buldum mutluyum sanmıs ahahahaga
Yaşlar kaçtı?

Buna kim inanır, Kadir İnanır
Benimki 4.5 yıl daha tayin alamıyor. En erken 2025 şubatında alabiliyor. Uzak mesafe evlilik düşünmüyoruz, evlenmeden devam ederiz. Aynı yerde olursak da birlikte yaşarız. En erken 2023-2025 oluyor evlilik, düşündüğümüz şekilde 😂

Ben çeyize başlamadım bu arada :KK70: :KK70: Bir parça bile bir şeyim yok. Ev eşyalarına bakmayı seviyorum. O yüzden çeyiz muhabbetlerine giriyorum burada 😂

Kızlar detaylara takılır mısınız?
Screenshot_20200827-221218.webp

Bebeğim gel gidelim işte....
Telefonu Yurt dışına kapalı yaparız kimsecikler ulaşamazda sana ohhh misss... Dert yok tasa yok sen iyice düşün
:KK20: karıştirma yangınımın kafasını... ona ben italyan yakışıklı bulcam biskolata erkeği :KK8:

Bizim astrolog ne yapıyor. astrojurnal astrojurnal

bacım çok fenalardayım
önce bileğim burkulmuştu, bir hafta sağ el iptal oldu
sonra çok şiddetli bi idrar yolu iltihabı geçirdim, ateş 39ları gördü, antibiyotiği serumla aldım
gözüm yeni açıldı derken iş fecaat, inanılmaz yoğun ve işe yeni başlayan bir tip yüzünden dardayım
dertliyim anamm

Sarhos olmus arkadasları da gaz vermıs.
Gelmıs evin onune Bakmıs evde ıslıklar yanmıyor sadece benim oda da var isik, ailem evde yok sanmıs zırzop😂 halbuki balkonda oturuyorlardı.
Hosuma gıtmıstı sımdı hosuma gitmedi dersem yalan olurahshshshshsh
Evet ortadan yok Olunca ben bırını buldum mutluyum sanmıs ahahahaga
Güzel taktik :KK8:
Arkdasinin yaptigi sacma oyle yapanlarin ici daha cok kaniyor gibi geliyor barismak isteyen tarafmis gibi 🤷🏻‍♀️

Back
X