• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben fen lisesinde okumama rağmen sürekli okuldan kaçan, okula sahte rapor veren, okulun ilk günleri asla okula gitmeyerek kendi rutinini oluşturmuş ve bunu okula benimsetmiş tüm bunların yanı sıra çalışkan ve en arkada solda oturan biriydim ahahagaha
Bende super lise ogrencısı idim. Bızım zamanımızda super lise vardı, hatırlayan var mı ıcınızde?

Ben fen lisesinde okumama rağmen sürekli okuldan kaçan, okula sahte rapor veren, okulun ilk günleri asla okula gitmeyerek kendi rutinini oluşturmuş ve bunu okula benimsetmiş tüm bunların yanı sıra çalışkan ve en arkada solda oturan biriydim ahahagaha
Nasıl oluyor len o.? 😀😀😀

Ablam kızının fen lisesini kazanmasını cok istiyordu potansiyelide vardı Allah ıcın sınıf birincisi okul ikincisiydi.
Ama malesef Anadolu lisesini kazandı.
Simdı sen fen lisesi yazınca senınle bi gurur duydum, super lisede fen lisesi gibiydiagshshshshsgs

Ablam kızının fen lisesini kazanmasını cok istiyordu potansiyelide vardı Allah ıcın sınıf birincisi okul ikincisiydi.
Ama malesef Anadolu lisesini kazandı.
Simdı sen fen lisesi yazınca senınle bi gurur duydum, super lisede fen lisesi gibiydiagshshshshsgs
Fena bişeydim ben lisedeyken 🤣🤣🤣
Devamsızlığım ilk ay dolardı o kadar ki kaçardım okuldan Babam okula gelir sildirirdi 🤣🤣🤣
Derslerim fena olmadığı için bişeyde diyemiyorlardı.. Şahsına münhasır bir deliydim yani ahahahahha

Süper lise nedir ki ? Aşdkfkdşsş
Yaşımı belli etmemeye çalışıyorumdur 😁
Zuhahahahahahha kısa bi sure boyle bısı olmustu calcı, puanla giriliyordu ona da.
Duz lise ile aynı okulda fakat farklı kıyafetler gıyıyorduk almanca falan vardı ayrıyeten😂 yabancı dil agırlıklıydı. Sonra kapattılar, neden kapattıklarını bilmiyorum

Back
X