- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.181
Bugün de İzmirli olduğumuzu ve şuan İzmir de olduğumuzu vurguladık çok şükür.Yeme canım yeme benimki de pişmanlık olacak
Salı İstanbul'a döneceğim ya benimki üzüntü açlığı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün de İzmirli olduğumuzu ve şuan İzmir de olduğumuzu vurguladık çok şükür.Yeme canım yeme benimki de pişmanlık olacak
Salı İstanbul'a döneceğim ya benimki üzüntü açlığı![]()
Sakin ol yangınımmm yanlış bisey daha yapma sakınBu aksam tekir, satır et, Arnavut cıgerı yedım aynı anda yemekte. Kırmızı et denız urunu ve sakatat. Ins olmem dedım yerken ama engel olamadım kendimesimdı kokorec olsa yerim, bence kanıma girmeyin
Hayırlısı ahahahahaAahhaha aynen
Nereleri gezdin lexacım yoksa sevgili mi yaptın geziyosun![]()
Zor gorunuyor canimYa kıyamam.. Halledılemez mı?
Bugün de İzmirli olduğumuzu ve şuan İzmir de olduğumuzu vurguladık çok şükür.![]()
Cok uzuldum, boyle geri donusu olmayan seyler benı de uzuyor. Resimler mesela. Ben yedeklemeden silinse asırı uzulurum. Senı anlıyorum, ne desem bos olacak.Zor gorunuyor canim![]()
Aaaaaa bekarların gür sesi yoksa burada bekarligi savunurken o sevgilisyle geziyormuymuşHayırlısı ahahahaha
Çok geçmiş olsun Woman.. Günlük hayatımda çok dua eden, müdürden bişeyler talep eden biri değilimdir fakat 2 kere telefonum bozuldu içindeki herşey kayboldu, telefoncu da yapılır mı yapılamaz mı gergin bir bekleyiş içindeyken göz yaşları eşliğinde dakikalarca dua ettiğimi bilirim. Anlıcağın çok berbat bir durum çok geçmiş olsun. Bu devirde telefonun içindeki belgeler, görseller yedekli değilken kaybolunca insan elini, kolunı kaybetmiş gibi oluyor.Zor gorunuyor canim![]()
Çiftliğe değil evliliğe karşı olduğumu bir kez daha belirtmekten şeref duyarım. Saygılar atom hanımAaaaaa bekarların gür sesi yoksa burada bekarligi savunurken o sevgilisyle geziyormuymuş![]()
![]()
Gecmis olsunZor gorunuyor canim![]()
Ahahhahha yanlış hatrlamıyosam erkek arkadas konularinada begenmedim diyodun bende hem sevgililik hem de evlilik sanmistim... o zaman horozu olan bir bekarsinÇiftliğe değil evliliğe karşı olduğumu bir kez daha belirtmekten şeref duyarım. Saygılar atom hanım
Yohh halen yalnız bir bekarım ama şartlar her an değişebilirAhahhahha yanlış hatrlamıyosam erkek arkadas konularinada begenmedim diyodun bende hem sevgililik hem de evlilik sanmistim... o zaman horozu olan bir bekarsin![]()
Yohh halen yalnız bir bekarım ama şartlar her an değişebilir![]()
Ooo sevgili mi yaptın kendineÇiftliğe değil evliliğe karşı olduğumu bir kez daha belirtmekten şeref duyarım. Saygılar atom hanım
Hım abıyelerı giyer dugunune gıderız
Kafasına bir kutu sim dökelim lexa nınHım abıyelerı giyer dugunune gıderız, lexa talip var mı
Valla 2020 den onu da beklerim ben buyursun gelsinDısarıda puslu ve ruzgarlı bır hava var. Bir yerlerden freddy cruger cıksa Sasırmam suan.
Benim gibi akıllı, güzel, ponçik birine talipler olmz mı beeee... Elimi sallasam yüz elliisiHım abıyelerı giyer dugunune gıderız, lexa talip var mı
Ahhahahhaha shakira kemerini hazrla düğünümüz varHım abıyelerı giyer dugunune gıderız, lexa talip var mı