- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Aaa yok neden kinayayim nette duzgun adam bulanlar bence secilmis kisiAllahin sevdiği kullari
![]()
başıma bir iş gelmicekse ben de internetten tanıştım, 3 sene oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa yok neden kinayayim nette duzgun adam bulanlar bence secilmis kisiAllahin sevdiği kullari
![]()
yaaaaa
tabi ki sabah 7.30da mesaisi başlayan biri olarak sızmışım..
benim bir adet sefkülüm var ama sevgili nedir, neye denir, nasıl bulunur konularında yazarım artık. amme hizmeti sdfjdkjgdf
Korıdordakı petege yaslanır, elimizde gazoz simit gelene gecene igrenerek bakardık bızde![]()
yaa ama çokta geç başlamayın geyiğe, sabah 6da kalkıyorum ben
sonra dedikodu mu - müdür mü ikilminde müdür seçmek kolay değil
ahahahah
Ben slim sıgara ıcıyorum, normal sigaralar bana puro gıbı geliyor
benneyanginlargordum başlatmış, ben sadece nöbetçiyim
Bekliyoruz bakalım, ben de dün geceki geyiği kaçırmışım. Bankacı’nın BDV’deki konusundan gelmişler buraya
![]()
Valla ya, aslında gidiyordum tam.astrojurnal yazmıyorsanız gidiyorum dedi.
Cledyana dızı sordu..konustugumuz baslık geyik degıldı. Dur dedım baslık acayım sohbet edelim
sımdıde ben gidemiyorum
![]()
Yaaa ortada yerecek bir hatun olmayinca birazcik buruk oluyormusBenim gömmem lazim
![]()
Ah Bihter gecen gun ölüm yıl donumuydu.. Evde olsam lokma dokerdım....
Enem yok tinderdan uzak duracak kadar çakalim![]()
Gecen bizzat istatistik arastirmasi yaptim en az 5 en fazla 10 gunde ayni konuyu tekrar aciyorlar. 10 gunde evren sana birini gondermediyse biz napalim![]()
evet evet, orada yazarken buraya geçişi beraber yaptık da, ben o esnada yolda sızmışım.
üstümü örtüp hşşş çocuk uyuyo dediler sanırım
ahahaha
Hıı ilk mesajı alıntılayıp gelince yenisin sandım kusura bakma@benneyanginlargordum gelince ilk mesajı düzenlesek mi müdavimleri etiketleyerek
![]()
10 yıllık platoniği aşamayan varmış onu okuyorumbdv deki yalnızımcılar bi rahat nefes alcak ya, gömücüler yok ahahah
10 yıllık platoniği aşamayan varmış onu okuyorum![]()
Ben de öyleydim hep ortaokuldan beri falan her beğendiğime ilk adımı atmışımdırben platonik kalmayı beceremiyorum. yukarıda da yazmıştım zaten, üni de kızlar teklif ediyormuşun lise versiyonuydum :)
içimde kalacağına reddedileyim ahahah
Ben de öyleydim hep ortaokuldan beri falan her beğendiğime ilk adımı atmışımdırUzaktan uzaktan sevmek falan bunaltıcı. Zaten uzaktan sevmek diye bir şey de olmaz ya
paylaşım lazım sevgi için.
Şansli kadinlar da yok değil tabitinderdan tanışıp evlenmiş 2 arkadaşım var :)
Bir cici kiz olamadim beaayaa of işte sen o saf ve iyi niyetli kızlardan değilsin. hep bi sinsilik, hep birilerini gömme, sen kimleri mahvettin karaaa meleek