Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

yaaaaa :rolleyes:

tabi ki sabah 7.30da mesaisi başlayan biri olarak sızmışım..

benim bir adet sefkülüm var ama sevgili nedir, neye denir, nasıl bulunur konularında yazarım artık. amme hizmeti sdfjdkjgdf

Lexacommander Lexacommander ’ın dediği gibi Kaydınızı yapalım, gece geyiğe kadar lobide bekletelim sizi :KK70:

Lexacommander Lexacommander ’ın dediği gibi Kaydınızı yapalım, gece geyiğe kadar lobide bekletelim sizi :KK70:

yaa ama çokta geç başlamayın geyiğe, sabah 6da kalkıyorum ben :(
sonra dedikodu mu - müdür mü ikilminde müdür seçmek kolay değil
ahahahah

yaa ama çokta geç başlamayın geyiğe, sabah 6da kalkıyorum ben :KK43:
sonra dedikodu mu - müdür mü ikilminde müdür seçmek kolay değil
ahahahah
benneyanginlargordum benneyanginlargordum başlatmış, ben sadece nöbetçiyim :21: Bekliyoruz bakalım, ben de dün geceki geyiği kaçırmışım. Bankacı’nın BDV’deki konusundan gelmişler buraya:KK70:

benneyanginlargordum benneyanginlargordum başlatmış, ben sadece nöbetçiyim :21: Bekliyoruz bakalım, ben de dün geceki geyiği kaçırmışım. Bankacı’nın BDV’deki konusundan gelmişler buraya:KK70:

evet evet, orada yazarken buraya geçişi beraber yaptık da, ben o esnada yolda sızmışım.
üstümü örtüp hşşş çocuk uyuyo dediler sanırım
ahahaha

Valla ya, aslında gidiyordum tam. astrojurnal astrojurnal yazmıyorsanız gidiyorum dedi. Cledyana Cledyana dızı sordu..konustugumuz baslık geyik degıldı. Dur dedım baslık acayım sohbet edelim 😂 sımdıde ben gidemiyorum 😂😂

sfjkldfjsl
peki ordan buraya geçerken yolda uyumam :)
ama farkettim üstümü örtüp - bu sıcakta ne gerek varsa - şşş bırakın uyusun dediniz :)

Gecen bizzat istatistik arastirmasi yaptim en az 5 en fazla 10 gunde ayni konuyu tekrar aciyorlar. 10 gunde evren sana birini gondermediyse biz napalim😀

evren bile hep aynı istekten bıkıp uzaylıları devreye sokmuştur, kurban olam yolda yiyin bunların mesajlarını benim gelen kutusunu boşuna dolduruyorlar diye

evet evet, orada yazarken buraya geçişi beraber yaptık da, ben o esnada yolda sızmışım.
üstümü örtüp hşşş çocuk uyuyo dediler sanırım
ahahaha

Hıı ilk mesajı alıntılayıp gelince yenisin sandım kusura bakma :KK70:@benneyanginlargordum gelince ilk mesajı düzenlesek mi müdavimleri etiketleyerek 😂

ben platonik kalmayı beceremiyorum. yukarıda da yazmıştım zaten, üni de kızlar teklif ediyormuşun lise versiyonuydum :)
içimde kalacağına reddedileyim ahahah
Ben de öyleydim hep ortaokuldan beri falan her beğendiğime ilk adımı atmışımdır :KK53: Uzaktan uzaktan sevmek falan bunaltıcı. Zaten uzaktan sevmek diye bir şey de olmaz ya 😅 paylaşım lazım sevgi için.

Back
X