- 13 Ocak 2020
- 46.307
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.933
- 598
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Owwww çok merak uyandirici oldu simdi![]()
Taktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.Aynen aynen ben de merak ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Owwww çok merak uyandirici oldu simdi![]()
Taktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.Aynen aynen ben de merak ettim![]()
Rezerve etmis hatunTaktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.![]()
Kancayı erken takmışınTaktik maktik yok 16 yaşında buldum yapıştım bırakmadım bu yani.![]()
Tabi canım bu bana bakmaz dedim. Baktığı an artık omun için çok geçti.Kancayı erken takmışınBDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti
yoksa hiç lügatımda yoktur böyle sözler
![]()
14'te bulup 19'da evlencem ben annem babam vermiyor diyen dimiKancayı erken takmışınBDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti
![]()
Sevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlarTabi canım bu bana bakmaz dedim. Baktığı an artık omun için çok geçti.şimdi naime gibi geziyorum evde senin o gara gara gara gözlerin diye diye
![]()
Cüneyt Arkin gibi beaaaSevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlar![]()
Aynen aynen o, ta kendisi14'te bulup 19'da evlencem ben annem babam vermiyor diyen dimi30 yas ustu evlenenlere laf atti bide
![]()
Aafahajka o anket olaydiAynen aynen o, ta kendisiDiğerleri haklıydı ama ya
19 yaşında daha ne evliliği, illa başka başka insanlarla ol diyen de olmadı, sevgilinle sevgili kal gez toz dediler
Ekşiciydi herhalde, BDV’yine sanıyorsa, “19 yaşındayım, ailemden gizli sevgilim var” diyene namussuz diyeceğimizi iddia ediyordu falan
![]()
Çok asil yerimmmDişi amapek karizmatik gözler
![]()
Teşekkür ederiz teyzesiÇok asil yerimmm![]()
Ah aşkım bu komple gara ekstra güzel.Sevdiğimden uzaktayım, bu ara tek bakıştığım göz bunlar![]()
hahahah aynenNe çok tek varmis heyy masallah bizeBdv'de pusu kurmus iliski yorumluyoruz bide
![]()
Bana dedi onu ya... zoruma gitti. Sekiz senem kaldı düşüp kalkmaya devamKancayı erken takmışınBDV’de biri atarlandı da geçen, “sizin gibi onla bunla düşüp kalkıp 30’umda bir kociş bulup ona mı kanca takayım” gibi bir şey demişti
![]()
Neye 8 senen kaldıBana dedi onu ya... zoruma gitti. Sekiz senem kaldı düşüp kalkmaya devam![]()
Kanca takacak birini bulmaya.Neye 8 senen kaldı
Gormedım o anketi.Kanca takacak birini bulmaya.
Namussuz muyum anketi yapan üyeye gez ye iç seviş falan dedim de bana sizin gibi 30 a kadar düşüp kalkıp sonra kanca takacak birini mi bulayım dedi.
![]()