- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Kötu olmadım da ailecek köşelerine çekildilerSonra sen kotu oldun dı mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötu olmadım da ailecek köşelerine çekildilerSonra sen kotu oldun dı mı
Bence bu senin açından ıyı bir sey, mudahil olup ikna edip kafanı karıstırabılırdılerKötu olmadım da ailecek köşelerine çekildiler![]()
Of... Yengec erkegı seninkini tenzih ederek soylucem hıc sevmem
İyi ki dogmus, nice yıllar senınle birlikte.
Bı dogum gunu cıcegı yollarsın artık, yoksa dert edebilir bunu asfagahaja
Yok olmadılar çok şükürBence bu senin açından ıyı bir sey, mudahil olup ikna edip kafanı karıstırabılırdıler
Bu sene pandemının yeni başladığı doneme geldi dogum gunum. İzolasyona ozen gosterdıgım ıcın ne dısarı ciktım ne eve kabul ettim kimseyi.istediği bir traş makinası vardı, uygun fiyatlı onu alıcam :)
zira kendisi sevgililer gününde macbook hediye etmişti ama napiim kocaman müdür, o kadar fark olsun sdfjklsdgjkl
İnsallah bigun bırı anlatır veya soyler![]()
Ama umudum varBu sene pandemının yeni başladığı doneme geldi dogum gunum. İzolasyona ozen gosterdıgım ıcın ne dısarı ciktım ne eve kabul ettim kimseyi.
Hıc hediye alamadım, cıcek ve pasta dısında...
Bu sene eksik hissediyorum agagagagagagagsgsys
Enıste cimri degıl, sevdim![]()
Cıkmazsa bana soyluyorsun sana cıcek yolluyorumAma umudum varbenneyanginlargordum belki ilk iş günümde bana da çiçek yollayan bi yakusuklu cikarrrrrr
![]()
Perde olayı okadar dogru kı..... Bana da ınmıstı hem de guneslık olandan kalın perdeEvrensel bir sey degil bence yav o sbajakakka
Herkes sevdiği adama yagusuklu diyor
aşık olunca göze perde inmesi sadece sbajkakak
istediği bir traş makinası vardı, uygun fiyatlı onu alıcam :)
zira kendisi sevgililer gününde macbook hediye etmişti ama napiim kocaman müdür, o kadar fark olsun sdfjklsdgjkl
Tamam ama sevgilimmis gibi yolla,biraz da afilli cümleler yaz ,havam olsunCıkmazsa bana soyluyorsun sana cıcek yolluyorum![]()
Tabiki de...Tamam ama sevgilimmis gibi yolla,biraz da afilli cümleler yaz ,havam olsun![]()
Ben kör olmuştummmPerde olayı okadar dogru kı..... Bana da ınmıstı hem de guneslık olandan kalın perde![]()
Benim en son retinalarım yırtılmıstı, nasılsa bizi kullanmıyosun diyip imha etmıstıler kendileriniBen kör olmuştummm![]()
Bi de demez mi buldun benim gibi cillop gibi adami diye ay Allahım bizi anlatsam bu adamın özgüveni roman olurBen kör olmuştummm![]()
O ozguvenı sen verdin ona severek.Bi de demez mi buldun benim gibi cillop gibi adami diye ay Allahım bizi anlatsam bu adamın özgüveni roman olur![]()
Perde olayı okadar dogru kı..... Bana da ınmıstı hem de guneslık olandan kalın perde![]()
Eee orası Allahın emriO ozguvenı sen verdin ona severek.
![]()
Benim ıkı arkadasım aynı senın abla ile dusundugun seyi benimle ilgili dusunuyor lar dı. Dısarıdan bakınca komıkmısız agagagagagagagaBir abla vardı ofiste kocasını o kadar kiskaniyordu ki acaba nasıl görüyor gözünde diye merak ederdim svajananam
Ask sevgi duygusu olmasa zaten nesil direkt kurur ahajajakak cok mantıksız çünkü
Benim ıkı arkadasım aynı senın abla ile dusundugun seyi benimle ilgili dusunuyor lar dı. Dısarıdan bakınca komıkmısız agagagagagagaga