• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

:KK70::KK70:Cıks birazı belgesellerden birazı Aslan Kral izlemekten, en sevdiğim animasyondur :KK36:

Kedigillerin her türlüsünü severim, evde bir minnak panterim var 😻 (Bombay kırması kedim var :KK70:) dün fotoğrafını attım buraya 😂 Aslan deyince dayanamadım :KK53:

Aslanları severim ama bu kadar da erkek egemen oluşları bir dumur etmiyor değil :KK70: erkek her yerde erkek işte; aslan da olsan ye, iç, yat tüm iş dişilerde :KK70:
Aslanları seviyorsan beni de seversin sen 😂😂
Soyadım Arslan heheh 😂😂 Burda mı yersin beni yoksa paket mi yapayım?

daha da korkuncu kebapçı seçmişti yemek için. ve abartmıyorum fındık lahmacun geliyor, bak bu fındık lahmacun diyor. içli köfte geliyor, onu tanıtıyor. hatta gavurdağı salatası geldi, bak bu gavurdağ salatası diye anlattı.
ya sabır...
ona da beni işten eve, evden işe diye anlatmışlar. ki ben ailemle de arkadaşlarımla da çok gezen bir tipim. bi de beni götürdüğü yer gerçekten çok ortalama, hani inanılmaz lezzet vaad eden bir yer değildi. floryanın standart kebapçılarından.
tabi bu gaza geldi, her yemeği anlatıyor. dedim ki suyun üzerinde de uludağ diye yazıyor ama onu da detaylı anlatmak ister misiniz ?
bakakaldı..
sonra etilerdeki muhtelif kebapçılardan girip floryadaki daha iyi kebapçılardan çıktım. hepsinin tek tek lahmacunları, içli köfteleri hatta diğer mezelerini karşılaştırdım. surat kıpkırmızı tabi..
şimdi gülüyorum ama o an çok sinir bozucuydu sdhfksdjfklsd
Ay tek tek yemekleri mi anlattı öyle :KK57: :olamaz: hani bir de çok egzotik değişik yemekler olsa neyse :KK70:

İlk buluşmaya kebapçıya götürmeyen de ne bileyim... :işsiz:

Back
X