• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bekle sen konuyu bulup şikayet edeyimde 3 gün kocayla baş başa kal... 3 gün sonunda boşanma evresine geçersiniz haliyle, davamıza yeni bir bekar daha katmış oluruz 😂😂😂 inception gibi çok katmanlı bir plan yaptım hahaha
3 aydır evdeydi zaten bıktım 🤣 işe zorla yolladım 😆😆 yap bi güzellik bende şu 3 gün özellikle çalışayım sorun çıkarmak için 🤓

Aynen düşüncede aldatan. Yarın yatakta da yapar bilirkişiler böyle diyor 🤣 rüya mı diye soruyorsun birde sen ahlaklı olsan elin adamlarını rüyalarına almazdın 🤣🤣 bu Arada ben baya ahlaksızmışım bunu da burda öğrendim 😫

Bazen sırf uğraşmamak için içimden geçeni yazmıyor pas geçiyorum sende öyle yap 😂
Bende dilinde olanın elinde olmaz diye biliyorum 😆 o aslaa aslaaa diyen insanlar daha meyilli oldukları için öyle tepki verirmiş genelde

Ben de tek değilim kız, biz de nasıl kancayı taktığımızı anlatıyoruz :KK70:
en sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınız :D :D Bendeki taktik buydu

en sevdiğim.
Şimdi şöyle oluyor erkek sanki sizi o ayarlamış gibi hissedecek ancak onu siz ayarlamış olacaksınız :KK70: :KK70: Bendeki taktik buydu
Ahhahaa Worship de öyle yapmış. 1 sene adamı stalklamış herşeyini öğrenmiş sonra tesadüf gibi yutturmuş kapmış bebeyi 😂😂

Ahhahaa Worship de öyle yapmış. 1 sene adamı stalklamış herşeyini öğrenmiş sonra tesadüf gibi yutturmuş kapmış bebeyi 😂😂
Kesin tutan taktik. Denemeye değer bence :KK8:
ooo 1 yıl çok uzun ben 3.5 ayda yüzüğü taktırdım. Adam da sanıyor ki o taktı :D :D

Bende dilinde olanın elinde olmaz diye biliyorum 😆 o aslaa aslaaa diyen insanlar daha meyilli oldukları için öyle tepki verirmiş genelde
Allah kahretmesin 30 saniye dilde olup elde olmayanı baya baya somut hayal ettirdin bana 🤣 acaba gerçekten mi sapığım ben 🤣🤣 Böyle örnekler verme bir daha !

Back
X