• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Spoiler verme belki izleyenler vardr 🤣🤣 ama o an bana Joe masum geldi yada seviyom ben o cocugu 🤣🤣 esim izlerken sinir oluyordu adama ben hep hakli sebepleri vardr modunda böyle izliyodum Joe yu :rolleyes: :confused:
Çok garip bir dizi ya 😂😂 Yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum. Ama öbür yandan da yakalanma olasılığı olan sahnelerde geriliyorum yakalanmasını istemiyorum :D :D

Gossip Girl’le olan benzerlikleri çok iyi. Dan Humphrey’nin Serena’yı öldürüp adını değiştirdiğine inanırsan dizi daha eğlenceli oluyor :D :D

Adam kitapçıda çalışıyor, kız müşteri olarak giriyor. İlk bölümde kızı rafların arasında takip ederek baya analizini çıkarıyordu 😂
Gossip girl çıkan adamdan ne beklenir ki zaten :D :D

Ana karakter ve onun arkadaşı öldüğü an bitti benim için. 2.sezona baktım zar zor sarmayınca bıraktım :KK70: :KK70:
2.sezonun ilk 3-4 bölümü biraz durağan ama sonradan baya iyi devam edebilirsiniz bence...
Ayrıca benim teorime göre 3.sezonda Annesine kafayı takıcak 2.sezonun finalinin son sahnesi bende bu teoriyi oluşturdu bakalım görecez

Back
X