• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Evet evet özellikle b12 eksikliği çok uyuşma karıncalanma yapıyor. Ben boşlamıştım biraz. Hemen başlamıştı kolda uyuşma. Boynum için gitmişken hem mide ilaçlarımı hem vitaminlerimi yazdırdım 😊
Ben 1-2 gün içmeyeyim, hemen hissediyorum eksikliği 🤣

Cocugum da olmadı benim, oyle bır beklentim de kalmadığı ıcın evlilik fikri bana uzak.
Yoksa anne olmak ıcın elimi cabuk tutardım 36 yasındayım.

Kimi kocasıyla kimi hastalıkla kımı aile kimi evlatla kımı evlatsızlıkla kimi zenginlik kimi fakirlikle sınanır.

Sende evlı mutlu cocuklu yazıyor, mutlu degıl mısın?
İnat bir eşle uğraşıyorum sadece bu canımı sıkıyor buaralar

Bir de omega 3 onu yazmayı unutmuşum. Kuzum sen de al kullanmaya başla, sigarayı bırakmasan bile azalt. Dünyaya bir kere geliyoruz, mutlu olmana bak 😍

Evet beni de etkiliyor sanırım ki. İçince daha iyi oluyorum. Emziriyorsan senin Alman kesin şart zaten takviye 🥰
Bu saydıkların sadece vitamin mı eczaneye gitsem recetesız verir mı
Bugun derece aldım 380 TL verdim hala kendime gelemedim ahahahahahahaah
Vitaminlerınde hepsını alırsam nolur acaba halim 😂😂😂😂

Bu nedir arkadas yaaa😀
Ben bile kendimi evli hissediyorum artik😂
Kocisimle oturduk çay iciyoruz simdi😍
Aaa sen bekar mıydın. Üzülme canım sen de birini bulacaksın o zaman çok mutlu olacaksın. Sana ters konuşanlara Kalbin kazan gibi kararmış diyebileceksin.
Yazık çok üzüldüm sana şimdi 😔😔

Aaa sen bekar mıydın. Üzülme canım sen de birini bulacaksın o zaman çok mutlu olacaksın. Sana ters konuşanlara Kalbin kazan gibi kararmış diyebileceksin.
Yazık çok üzüldüm sana şimdi 😔😔
Calci gibi gorumcen olur dediler bana amannn kaç kaç dedim😂

Calci gibi gorumcen olur dediler bana amannn kaç kaç dedim😂
Gelinin evine 3 yılda 4 kere gittim. Face ve binumum sitelerde ekli değildi. O süre zarfında tlf belki 1 2 kere konuşmuşuzdur 🤷 böyle görümce bulmuşsun bulanıyorsun

Back
X