- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #4.981
Bdv ye bir gir, anlarsın.Yeni moda, kociş böyle temize çıkarılıyor artık.
hata yapan adamlar kendilerini temize çıkarmak için bu kadar uğraşmıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bdv ye bir gir, anlarsın.Yeni moda, kociş böyle temize çıkarılıyor artık.
Abiler çok iyi, ama karılarına değil. Neyiyle teselli buluyorlar onu da anlamadım.Kocasından şikayetlenip kocasına eleştiri gelince birden "ama özüne iyi biri" cümlesi
İlk kez mi düştün gardaş
Aile var çohh ayıppp...Eritmeden yala![]()
Maşallah tü tü tü kırk bir kereAdam hazılamış getirmiş koymuş önüme. Ayıp olmasın dedim mideme ayıp oldu![]()
ParasınaAbiler çok iyi, ama karılarına değil. Neyiyle teselli buluyorlar onu da anlamadım.
1 ay içinde 6 kere banlanma oranıma kıyaslarsak süper istatistikhahah 1 yıla 5-6 olay sığmıştır ama az mı çok mu bilemedim fklsşkş
AyıpsınEritmeden yala![]()
Ciddi midem kötü oldu. Kusacağım sanırım.Maşallah tü tü tü kırk bir kere![]()
![]()

Para derken? O da kadının cebinden çıkıyor, girmiyor ki?Parasına
Beynim yandı çünkü o mantıkta düşünemiyorumPara derken? O da kadının cebinden çıkıyor, girmiyor ki?
Offf, ben bir keresinde o kadar cok dondurma yemistim ki ayni senin gibi oldum, kustum, rahatladim. Bazen tek cozum o oluyorCiddi midem kötü oldu. Kusacağım sanırım.![]()

Aklıma birşey geliyor lakin..Beynim yandı çünkü o mantıkta düşünemiyorum![]()
Karnına sıcak su torbası koy iyi gelir.Ciddi midem kötü oldu. Kusacağım sanırım.![]()
Hoşbuldum.Tabiki de ne ıyı ettın geldin, hosgeldin ♥
BebişimmmHoşbuldum.
Profil fotoğrafını yakınlaştırınca bi kötü oluyorum![]()
![]()
Hahahahahahaha profil fotom bana komik geliyor aslında, sırtı bıcak dolu ama manzara izleyip sıgara ıcıyor kadınHoşbuldum.
Profil fotoğrafını yakınlaştırınca bi kötü oluyorum![]()
![]()
LexaaaaBebişimmm![]()
Ben senin pp yi 1 ay sonunda farkettim bana direkt arkası dönük bir kadın gibi geliyordu öyle algılıyordum geçen bi bastım öyle anladımHahahahahahaha profil fotom bana komik geliyor aslında, sırtı bıcak dolu ama manzara izleyip sıgara ıcıyor kadın![]()