• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hasta misin yaa niye oyle o kadar?😐
Dün temizlik yaptım annem zaten yoruluyor boynunda fıtık var bır kaç tane üstüne diz kapağı kaymış e kardeşimlede ilgileniyor bende temizlikte yardım ediyorum evi süpürüp siliyorum vs iki katı yapsa kadının her yeri ağırır

Dün temizlik yaptım annem zaten yoruluyor boynunda fıtık var bır kaç tane üstüne diz kapağı kaymış e kardeşimlede ilgileniyor bende temizlikte yardım ediyorum evi süpürüp siliyorum vs iki katı yapsa kadının her yeri ağırır
Anladim kuzum baska bir sey olmasin da dinlen gecer insallah😊

Hazırıda var sallama ama ben aktardan alıyırdum ödem falan da atıyor ama annem kiraz saplarını kurutup da kaynatırdı aynı şey iyi geliyor rahatlatıyor gerçekten
Kiraz var evde ama kurutamam hemen, maydanoz suyunu duymuştum? Maydanoz kaynatsam? Heryerım sis gıbı hissediyorum ya

Ben de çocuğa uzağım. Yeni mezunum düzenim, gelirim yok. Daha kendimi gerçekleştiremedim, çocuğa bir yararım olmaz. Yarın öbür gün gitsem, bu yıl hamile kalmazsan bir daha ömür boyu kalamazsın deseler yine yapmam. 2016’da bir kimyasal gebelik geçirdim zaten korunduğumuz halde. O anın psikolojisiyle vs de mantıksal yaklaştım hep duruma.
Yumurta dondur.

Kiraz var evde ama kurutamam hemen, maydanoz suyunu duymuştum? Maydanoz kaynatsam? Heryerım sis gıbı hissediyorum ya
Onu bende duydum geçen gıttım annem yapıyor kaynatıp içiyor ama diyor kı karnım inmedi hiç tabi annemin karnı ıkı metre oteden gidiyor o ayrı 😂😂😂

Back
X