• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Valla iyiyim şükür işten çıkmayı bekliyorum 4 den sonra daha iyi olucam, :)) sen nasılsın kuzucum
İyiyim, memleketteyim. Otobüste korona çıktı, hiç birşey anlamadım tatilden. Anamızı babamızı gördüğümüze şükrediyoz. Senin işleri naptın?

Dün kedim sapıklık yaptı :D :D Dişi bu arada.

Kucağıma almıştım yüzünü göğsüme gömdü uyudu tatlı tatlı. Arada bir baktım yakamı patisiyle açıp boynumu, boynumun hemen altını falan yalıyor :D Dudak, çene, burun, alın, el, hatta gözümü yalamasına alışkınım da bu ilk oldu :D Resmen yakamı çekiştiriyor bir de deli :D

Dün kedim sapıklık yaptı :KK70: :KK70: Dişi bu arada.

Kucağıma almıştım yüzünü göğsüme gömdü uyudu tatlı tatlı. Arada bir baktım yakamı patisiyle açıp boynumu, boynumun hemen altını falan yalıyor :KK70: Dudak, çene, burun, alın, el, hatta gözümü yalamasına alışkınım da bu ilk oldu :KK70: Resmen yakamı çekiştiriyor bir de deli :KK70:
Dişiden bir şey olmaz eril olsaydı sıkıntı😂

Ben yine başlıcam bugun bı yıne evi süpürcem ahh ah tam ev kızı oldum çıktım yemekte öğrendim mi tadımdan yenmez😂😂😂

Yarın süpürüp silicem evimi, dün süpürdüm :D Az bulaşık kaldı, ocağı, bulaşıklığı temizlemek kaldı. Lavabo ve klozeti de temizleyip şifonyer ve aynamın tozunu almam lazım :D

Pazartesi de körili tavuk, bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu, patates püresi yapıcam 😂 Kendim mısır gevreği, yoğurtlu makarna falan yiyorum haftalardır akşamları :D yabancı olmasa da misafir işte :D

Yarın süpürüp silicem evimi, dün süpürdüm :KK70: Az bulaşık kaldı, ocağı, bulaşıklığı temizlemek kaldı. Lavabo ve klozeti de temizleyip şifonyer ve aynamın tozunu almam lazım :KK70:

Pazartesi de körili tavuk, bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu, patates püresi yapıcam 😂 Kendim mısır gevreği, yoğurtlu makarna falan yiyorum haftalardır akşamları :KK70: yabancı olmasa da misafir işte :KK70:
Oh oh bılıyoruz bu işleri maşallah maşallah tühhh😂

Yarın süpürüp silicem evimi, dün süpürdüm :KK70: Az bulaşık kaldı, ocağı, bulaşıklığı temizlemek kaldı. Lavabo ve klozeti de temizleyip şifonyer ve aynamın tozunu almam lazım :KK70:

Pazartesi de körili tavuk, bulgur pilavı, yoğurtlu semizotu, patates püresi yapıcam 😂 Kendim mısır gevreği, yoğurtlu makarna falan yiyorum haftalardır akşamları :KK70: yabancı olmasa da misafir işte :KK70:
Tek mi kalıyorsun evde?

Back
X