• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ooo M MrsDelfino hanım gelmis seri like atıyor :KK45: günunuz nasıl gecti hanimefendi :confused:

Günüm nasıl geçti... Biraz evimin hanımı oldum :D Beyimden önce kalkıp akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım sonra güzeel bir kahvaltı hazırladım. Markete gidip geldik yine bulaşık yıkayıp yemek yaptım :KK53: Film izledik, birazdan da uyucaz :KK53:

Günüm nasıl geçti... Biraz evimin hanımı oldum :KK70: Beyimden önce kalkıp akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım sonra güzeel bir kahvaltı hazırladım. Markete gidip geldik yine bulaşık yıkayıp yemek yaptım :KK53: Film izledik, birazdan da uyucaz :KK53:
Simdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardan 🤣🤣 yemek yap bulasık yikaa bu döngu sinir bozucu hele ki esinde sen bunlari yapiyoken telefonuyla oynuyosa daha da sinir bozucu:63:

Günüm nasıl geçti... Biraz evimin hanımı oldum :KK70: Beyimden önce kalkıp akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım sonra güzeel bir kahvaltı hazırladım. Markete gidip geldik yine bulaşık yıkayıp yemek yaptım :KK53: Film izledik, birazdan da uyucaz :KK53:
Emin misiniz? :rolleyes:

Simdi evcilik oynar gibi geliyor sonra usancaksın bunlardan 🤣🤣 yemek yap bulasık yikaa bu döngu sinir bozucu hele ki esinde sen bunlari yapiyoken telefonuyla oynuyosa daha da sinir bozucu:63:
Temizliğe elini sürmez ama yemek hazırlıyor benim herif. Arkasından koşturuyorum. 2 saatlik iş çıkarıyor mutfakta, yoksa.

5 yıldır birlikteyiz, birlikte de yaşadık. Şimdi kısıtlı görüşüyoruz ve benim evim diye elini sürdürtmedim :D Telefonda değil bilgisayarda oynuyordu benimki de ama benim ısrarımla :D

Ondayken de o bana yemekler hazırladı. Birlikte yaşadığımızda da hep ya birimiz ya da birlikte hazırladık :KK36: Normal zamanda kahvaltılar ondadır zaten 😂 Ben seviyorum yemek yapmayı ya, evlenince o da sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye koysa yeter bana :D

5 yıldır birlikteyiz, birlikte de yaşadık. Şimdi kısıtlı görüşüyoruz ve benim evim diye elini sürdürtmedim :KK70: Telefonda değil bilgisayarda oynuyordu benimki de ama benim ısrarımla :KK70:

Ondayken de o bana yemekler hazırladı. Birlikte yaşadığımızda da hep ya birimiz ya da birlikte hazırladık :KK36: Normal zamanda kahvaltılar ondadır zaten 😂 Ben seviyorum yemek yapmayı ya, evlenince o da sofrayı toplayıp bulaşıkları makineye koysa yeter bana :KK70:
Insallah degismez definocum :KK8: biz 7. Yılimzda evlendik :dondurma:

Hahahahaha yorumlara daldım oku okı gitmediler cıcegım,😂
Geldim ♥
Nasıl geciyor tatilin anlat
Guzel ve yorucu geciyor kuzum 😁 çocuklu hayat nasılmış uygulamali ögrendim yani 😁 deniz kum hersey güzel hic bitmesn diyosun ama 1 günümüz kaldı :KK61:

Back
X