- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #6.601
Yaaa yasini soylesene meraktan catladım suradaHemşeri hemşeriyi gurbette dürtermiş![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa yasini soylesene meraktan catladım suradaHemşeri hemşeriyi gurbette dürtermiş![]()
![]()
Boyoz dersin bornozla karşına çıkar mazallah hiç girme o toplaraYok demedim boyozla adamın devreler yanmasın didim![]()
Olsa da yeseydimYok demedim boyozla adamın devreler yanmasın didim![]()
38.6Yaaa yasini soylesene meraktan catladım surada![]()
Ahahhahah aynen hic kafa karstrmayayim dedim usulca ayrildim oradanBoyoz dersin bornozla karşına çıkar mazallah hiç girme o toplara![]()
Kıza yaşımı söyledim kalp krizi geçirdi galiba sesi kesildi sincabımınAaaa lexa bir corona![]()
![]()
![]()
Izmir disinda misinOlsa da yeseydim![]()
Kıza yaşımı söyledim kalp krizi geçirdi galiba sesi kesildi sincabımın38 yaşında olduğuma inanmadı sanırım
![]()
Boşanık tabiri gibi literatüre yeni bi tabir ekliyim evde kaldıkım o yüzden evlilelere böyle kin besliyorum.Hee büyükmuşsünhic evlenmedin mi
Keşke sadece İzmir dışında olsam, direkt yurdundışındayımIzmir disinda misin![]()
Dur seni baş goz edicem benBoşanık tabiri gibi literatüre yeni bi tabir ekliyim evde kaldıkım o yüzden evlilelere böyle kin besliyorum.![]()
Bize her yer Trabzon ay pardon İzmirKeşke sadece İzmir dışında olsam, direkt yurdundışındayım![]()
![]()
Ayyy hic bulamazsn yaKeşke sadece İzmir dışında olsam, direkt yurdundışındayım![]()
![]()
Zor yaaa gelmişim 38.6 yaşınaaaaa nerdeeeDur seni baş goz edicem beno düşmanlik falan kalkacak
![]()
Yok la İzmir’in yerini tutmaz hiç bir yerBize her yer Trabzon ay pardon İzmir
Midye,kokoreç,boyoz,gevrek her sene bunların özlemiyle geliyorumAyyy hic bulamazsn yageldignde depolayip öyle gitceksin artık
![]()
Olsun geç yasta evlenenler daha saglikli mutlu evlilikler yapıyorlar daha ne istedgni bilerek evleniyosun sanki 50 yasndamisin ki o yasta da evlenilir amaç beraber yuruyecegin yol arkadasini bulmak yasın onemi yok benceZor yaaa gelmişim 38.6 yaşınaaaaa nerdeee