• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Zannımca evlilik kurumu temelden değişiyor

İnsanlar hem özgür hem evliliği yönetmek istiyorlar

Haydar dümenin bir açıklaması vardı

Artık evliler ayrı evde yaşıyor eskiye göre bağlılık anlayışı ve özgürlük ve diğer zevklerin ihitiyacı arttığı düşünülüyor

Yabancı ülkelerde başlamış

Ben o uygulama başlayınca evlenirim galiba

Kesinlikle kaynanayo ayda 1 den fazla görmek istemiyor

Hiçbir şekilde kocamın akrabalarını kendim istemeden görmek istemiyorum tüm akrabaları dahil abi kardeş elti görümce

Ayrıca kimsenin evliliğim hakkında yorum yapacak kadar yanımda uzun durmasını

Çünkü ben konuşma uzadıkça herşeyi döküyorum sohbet ederken örnekler verirken

Kocamın mutlaka düzenli bir işi ve karı kız çok olmayacak bir iş ortamı istiyorum

Kendi sosyal hayatımı annemden ve kadaşlarımdan asla vazgecmek istemiyorum

Kıskanılmak hesap sorulmak

En ufak bir saygısızlık dahi istemiyorum

Salak dediği anda bile iş bitsin istiyorum

Bu dünya elin oğluna hizmetçi olalım

Bir tane evlat yapıp onada köle olalım ohh

Onlar mutlu olsun yeterki biz onların mutluluğundan mutlu olalım

Yemezler artık televizyon instagram artık bizi lüks ve keyfe yönlendiriyor kusura bakmayın ben keyfe çoktan düştüm gelecek adam 1 dediğimi 2 etmesin

Ben kendi ev işimi yapar annemle arkadaşlarımla keyfime bakarım

Darlamaya gelemeyiz bilinaltım ünlü gibi yaşıyor.
İyi hoş demişsin, isteklerin olması,kendinden ödün vermek istememen güzel ancak çelişkili şeyler istemişsin. Hem kıskanılmıcaksın hem kocanın çevresi bile kısıtlı olucak... Hem ayrı evde yaşıcaksınız kocanla hem de kocanın düzenli işi arkadaş ortamı kısıtlı olucak tabiri caizse aile babası olucak?? Ee bunlar hep tezat şeyler ve çok ütopik... Ellerinle robot bir koca yapsan bu isteklerinin hepsini yükleyemezsin o derece zıt yazılımlar gerektiriyor. Xd
En iyisi mi evlenme ömrünü 20 sene uzat... Kafan rahat olsun 😘

Olsun geç yasta evlenenler daha saglikli mutlu evlilikler yapıyorlar daha ne istedgni bilerek evleniyosun sanki 50 yasndamisin ki o yasta da evlenilir amaç beraber yuruyecegin yol arkadasini bulmak yasın onemi yok bence 🤗
Hehehe 😂😂 38.6 yı duyduktan sonra konuşma jargonun bile değişti sincabım 😂😂😂 utanmasan muhterem diceksin bana Ahhh ahh ölmüşüm ben üzerime toprak atan yok.

Hehehe 😂😂 38.6 yı duyduktan sonra konuşma jargonun bile değişti sincabım 😂😂😂 utanmasan muhterem diceksin bana Ahhh ahh ölmüşüm ben üzerime toprak atan yok.
Saygilar ablacim:KK52: yok be ne degiscek ruhun genc belli kipir kıpir :KK8::confused::dondurma:

İyi hoş demişsin, isteklerin olması,kendinden ödün vermek istememen güzel ancak çelişkili şeyler istemişsin. Hem kıskanılmıcaksın hem kocanın çevresi bile kısıtlı olucak... Hem ayrı evde yaşıcaksınız kocanla hem de kocanın düzenli işi arkadaş ortamı kısıtlı olucak tabiri caizse aile babası olucak?? Ee bunlar hep tezat şeyler ve çok ütopik... Ellerinle robot bir koca yapsan bu isteklerinin hepsini yükleyemezsin o derece zıt yazılımlar gerektiriyor. Xd
En iyisi mi evlenme ömrünü 20 sene uzat... Kafan rahat olsun 😘

Kaynana kayınpeder, kayın, elti, ve eş kişisinden o kadar çok şey çektimki

İstitprumki bir ömür sevgili kalayım

Çoçuk yapma fikride çok korkutuyor

Zaten nufüs ve geçim derdi çok fazla

Böyle bir dünyaya minicik hiçbirşey bilmeyen bi canlı getirirsem

Aynı çileleri aynı acıları yaşayacak

Eğitim sisteminde yıpranıp

25 yaşına kadar okuyup mesleğini yapanayacak belkide

O kadar üzücüki

Aşk yaşamak isteyecek geçim derdi önğne çıkacak

Aslında evlilik çoçuk için gerekli bir kurum sanırsam

Ben ise bu dünyadan endişeleniyorum

Flörtten öteye gitmesem mi diyorum

Ahahhahaha mesajlarini analiz edersek kucuksun yavrum ablan oluyorum 🤣🤣 ama simdi yasi buyuk olup daha cocuksu davranlarda var oyleysende ayip olmasin didim 🤣🤣
18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarla 😂😂... Genel itibari ile en sevdiğim arkadaşlarımda benden hep büyük özellikle 40 yaşlarında en en yakın dostlarımdan biri var. Kendisi de ruh olarak 30-35 falandır bende biraz büyüğüm denebilir orta yolu buluyoruz. Şebekliğime bakma 😂 burdaki insanları sevdiğim ve rahat bize özel bir alan olduğu için salıyorum hehe 😂😂
Yoksa tam bir Salon Hanım efendisiyimdir 😜yersennn

18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarla 😂😂... Genel itibari ile en sevdiğim arkadaşlarımda benden hep büyük özellikle 40 yaşlarında en en yakın dostlarımdan biri var. Kendisi de ruh olarak 30-35 falandır bende biraz büyüğüm denebilir orta yolu buluyoruz. Şebekliğime bakma 😂 burdaki insanları sevdiğim ve rahat bize özel bir alan olduğu için salıyorum hehe 😂😂
Yoksa tam bir Salon Hanım efendisiyimdir 😜yersennn
Vay anam vayyyy vayyy :KK70:

Limon, vişne harici yemiyorum ben 😂😂

C Calcifer Ye ekşiyi doğur Ayşeyi... Bu formülü kullanarak kocişkona bir adet nur topu gibi ayşecik armağan edebilirsin. Herkese yapmam bu kıyağı kıymetimi bil...
Ben kocişkoma 5 tane erkek evlat vereceğim ki soyu devam etsin 😄😄

Ben sarjimi doldurdum diyince baska manalar çikartiyor C Calcifer :KK70: halbuki surada sohbet edem diye dolduruyorum :confused: aman sabahlar olmasin :KK76:
Annemdeyim ben. Haftasonu için geldim. Benim sıpa yeri yadırgadı zor uyuttum

Back
X