• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Topiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.

Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.
Woman başkan onda 2 tane pipili var 😍

Topiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.

Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.
Benden gelin diil oglan katili olur. Her islerini kendileri yapiyor ufacik boylariyla, yarin obur gun esleriniz bana sovmesin hadi bakalim diyorum 😁

Back
X