• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Caydırıcı cezalar olmadıkça devam edecek bu durum. Hem de dozu artarak. Ben çocuğumu nasıl koruyacağım böyle pis insanlardan 😔

Aslında bu durumun cezaların caydırıcı olmasıyla alakası tam olarak yok.idam cezasının olduğu ülkelerde suç oranları daha yüksek ornegin.

O suçu oluşturan ya da zemini hazırlayan ortamı kaldırmak gerekiyor.

Şu an şehrin ismini hatırlamıyorum suç oranının yüksek olduğu bir muhit diyeyim. Gece ışıklandırma yapılınca sokaklara mesela suç oranında ciddi azalma görülmüş.

aynen öyle katılıyorum. Maalesef bu kafa yapısı değişmeyecek.
Yazık o öldürülen kadının açtığı konuya baktım şimdi. Kaynanasının fenalığından ve o yaratığın bir şey yapmadığından dert yanmış. İşte kaynananın zihniyetine bakınca insan,onun yetiştirdiği yaratığın da neden böyle olduğunu anlıyor. Her şey ailede bitiyor. Bizler çocuklarımıza ne verirsek ne öğretirsek ona göre yetişiyorlar. Erkektir yapar diyip oğullarını bir halt sanarak büyütenler siz de beter olun
Kaynanayı bulup İran kınası yollayalım bir kilo. Eminim zevkle yakar.

Bence biraz bdv ye gidin kv başlıklarını okuyun ve rahat bir nefes alın kızlar 😀😀😀
Yok burası iyi. Güvenli bölge burası. Kocişkomun piremsesi KV biricik favori gelini olma gibi bir isteğim yok

Back
X