• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kafa orda kalmış, dönüp duruyor aynı yerde.
Üyeliği silinmiş o üyenin.

Bugün Sümeyye'nin ölümüyle ilgili daha çok ayrıntı bulurum belki diye bir ekşiye girdim. O kadar çok seksist, kadın düşmanı başlık vardı ki. "Eşinden daha çok para kazanan kadın" bu başlığın altında kadının böyle bir gücü olmasından çekindiğini yazanlar vardı. Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olacak şekilde evrildiği için geçimi onlar sağlamalıymış :ukala::ukala: . "Sevgilisinin tayt giymesine izin veren erkek" "21. yy kadınlarının kadın gibi olmaması" Bu sonuncusu en güzeli gerçekten. Kısaca 1960'lar ve öncesinde çekilmiş hollywood ve yeşilçam filmlerine bakarak bu çıkarıma varmış büyük düşünür.

Bir sinirlendim, midem bulandı. Sonra aklıma burdaki kadınlar geldi... Hemcinsine sırf evlenmeden sevdiği insanla yaşadığı birliktelik yüzünden 'seni kimse almaz' diyenler, ailesine 'geniş' diyenler falan filan. O topik de tam üzerine gelmiş oldu. Biz kadınlar birbirimize karşı böyleyken erkeklerin yaptıklarına şaşırmamak lazım.

Onu diyen de olmuş :KK70: hayır bir de adam hollywood diyor yeşilçam diyor, onunla sokakta gördüğünü karşılaştırıyor :KK70: :KK70:
Millet kara lastik giyiyordu ayağına o dönemler, yama üstüne yama vuruyorlardı. Un çuvalından elbise dikiyorlardı. O romantik serseri beyaz ekrandan kafasını kaldırsın bi oksijen alsın.

Evet kasiyer kız kocasına merabayın demiş
Hatta üyelerden bazıları öyle bir şeyi kocam yapsa parcalarim demis😂😂
Bir koca kolay kolay bulunmuyor taam mı ?Buldun mu yapışacaksın bırakmayacaksın. Bak Hülya Koçyiğit'e adamı düğme numarasıyla tavladı. Az öğrenin şunları :D :D

Back
X