- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #7.301
yani nazar değer kan pompalamaz falan boynu bükük kalır. O zaman kenafir gözlü oluruz19 ile hava atılır ama.Çok da atmasınlar nazar değer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani nazar değer kan pompalamaz falan boynu bükük kalır. O zaman kenafir gözlü oluruz19 ile hava atılır ama.Çok da atmasınlar nazar değer.
Çok iyi yorum ama yaoraya "komik" atmak yetmedi
![]()
Hahahahah helede katibim kociskosundan uzaktaken yapilir mi bu 19 muhabbeti19 ile hava atılır ama.Çok da atmasınlar nazar değer.
Nazar duası assınlar.yani nazar değer kan pompalamaz falan boynu bükük kalır. O zaman kenafir gözlü oluruz![]()
![]()
12 yaşında kedi isteyen kızına kediyi unutsun diye kardeş yapan kadını okuyorum BDV’de akıllara zarar bir mantık![]()
![]()

Evet, nasıl yapıyorlar?Rüya yorumu konusu bildirimi geldi mi size de![]()
Yönetim gönderiyor kuzu, şaşırdım atmış konuya da zatenEvet, nasıl yapıyorlar?
Niye gönderiyorlar çok mu önemli.Yönetim gönderiyor kuzu, şaşırdım atmış konuya da zatengeyik için mi çağırıldık yine demiştim bir an
Amaann şikayet etsin banlanyım napim. Kocasının şeyi işe övünen birine ne denir ki ?Sizin ikinizin canı ban mı istiyor yavrum.![]()
Hangi konuAmaann şikayet etsin banlanyım napim. Kocasının şeyi işe övünen birine ne denir ki ?![]()
9lu konuHangi konu![]()
Dibini sıyırıyorlarBi bitemedi şu konu![]()
OlabilirŞimdi baktım da o üye erkek olabilir bence![]()