- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #8.321
IzleAyyyy ıyı kı duymamışım kesin ona da giderdim ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IzleAyyyy ıyı kı duymamışım kesin ona da giderdim ben![]()
Regen ben 'benım adım ferıdun' a bile gıtmıstım, ıkıncı yarıda salonda tektim.
Alınmadım canım gırgır amaçlı dislike attımKızım sana söylüyorum...![]()
Okey dislike amacına uygun kullanılmış.Alınmadım canım gırgır amaçlı dislike attım
Ahahahhah ciddi olamazsınRegen ben 'benım adım ferıdun' a bile gıtmıstım, ıkıncı yarıda salonda tektim.
Oyle berbat bir filmdi agagshsha
Cagan ırmak hatrına kendime yaptıgım eziyete bak ama, depresyondayım bahanem var![]()
Pandemı yuzunden filmlerde durdu be regenimAhahahhah ciddi olamazsınolsun bahanen var
![]()
Çalışıyor musunPandemı yuzunden filmlerde durdu be regenim
Bır film keyfimiz sinema keyfimiz vardı, o da bitti
Normale donsek keske diycem de kurallara uyumamaya devam ederse insanlar. Zor![]()
Evet canımÇalışıyor musun
İlkokul arkadaşım o filmde oynamışRegen ben 'benım adım ferıdun' a bile gıtmıstım, ıkıncı yarıda salonda tektim.
Oyle berbat bir filmdi agagshsha
Cagan ırmak hatrına kendime yaptıgım eziyete bak ama, depresyondayım bahanem var![]()
Hahahahahaha hangı roldeİlkokul arkadaşım o filmde oynamış![]()
![]()
Ancak seneye nisan gibi normallesiriz kuzum o zamana kadar sinema hayalPandemı yuzunden filmlerde durdu be regenim
Bır film keyfimiz sinema keyfimiz vardı, o da bitti
Normale donsek keske diycem de kurallara uyumamaya devam ederse insanlar. Zor![]()
Ne iş yapıyorsun ablaEvet canım
Ağ model neymis yaa offff cok cahilim bu konudaAhahhaha aynen özelliklede gelinlik topiklerinde takıl muhakkak sonra geldiginde prenses mi ağ model mi istiyosun karar veririz![]()
![]()
Esnafım benNe iş yapıyorsun abla
Seninde ortadan yok olman gelinlik Duyunca kosup gelmen?Ağ model neymis yaa offff cok cahilim bu konuda![]()
HarikaEsnafım ben![]()
Evet var canım
BilmemHahahahahaha hangı rolde![]()
Ekonomik olarak pek harıka degıl ama, yuvarlanıp gidiyoruz diyelım. Yeni yenı toparlıyorum sayılır.Harika