• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ya kızlar ben size bısey dicem :KK70:
Sımdı bdv de acılan konuların basında '' bıraz uzun oldu evet ama linc yemek hakaret duymak istemiyorum '' yazısını okuduğunuzda o konuyu okumayacak olsanızda okuyormusunuz :KK70: ben okuyorumda yoksa uzun diye tilla okumam Hee :KK70:sankı taktik gibi okunsun diye... Degildir tabide ban yemıyım sımdı durduk yere neyse tülülülü :ıslık:

Sımdı bdv de acılan konuların basında '' bıraz uzun oldu evet ama linc yemek hakaret duymak istemiyorum '' yazısını okuduğunuzda o konuyu okumayacak olsanızda okuyormusunuz :KK70: ben okuyorumda yoksa uzun diye tilla okumam Hee :KK70:sankı taktik gibi okunsun diye... Degildir tabide ban yemıyım sımdı durduk yere neyse tülülülü :ıslık:
Ha bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahaha:D

Ha bıde begenmedım ikonu gorunce okuyorum hahahaha:KK70:
Linçlemeyin diyen varsa ne emojiler almış diye aşağı iniyorum önce :D Çoğu şaşırdım kızgınım beğenmedimse okuyorum çok uzun olsa bile :D

Uzunluk sıkıntı değil aslında, düzgün yazarlarsa, paragraf bırakır, kronolojik sıraya uyar, açık ve anlaşılır yazarlarsa ne kadar uzun da olsa okunuyor :D

Amann kızlar icim sıkıldı yaa eee akşam neler yapıyosunuz :KK73: yangınım sesin cıkmiyor hazırlık var anlasılan napıyosun bebegim :KK8:@benneyanginlargordum
Bisi yapmiyorum regencım bdv de dolanıyorum hazırlık bıttı sekiz gıbı vınnnn😂 bu aksam biraz ıcıp eglenicem sefam olur ıns 😂

Sen napıyosun gittiniz mi alsancaga?

Ben inatla okuyorum. Aha eğlence var diye.

Linçlemeyin diyen varsa ne emojiler almış diye aşağı iniyorum önce :KK70: Çoğu şaşırdım kızgınım beğenmedimse okuyorum çok uzun olsa bile :KK70:

Uzunluk sıkıntı değil aslında, düzgün yazarlarsa, paragraf bırakır, kronolojik sıraya uyar, açık ve anlaşılır yazarlarsa ne kadar uzun da olsa okunuyor :KK70:
Aynen aynen ilk yorumları okuyorum bazen :D tabikii kronoloji onemli :D

Bisi yapmiyorum regencım bdv de dolanıyorum hazırlık bıttı sekiz gıbı vınnnn😂 bu aksam biraz ıcıp eglenicem sefam olur ıns 😂

Sen napıyosun gittiniz mi alsancaga?
Ben de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzla :KK68: :KK68: oradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek :KK24::KK73:

Ben de birazdan hazrlanmaya başlicam simdi sicaktir Alsancak... hem serinlesin biraz hem de gün batımını izleyelim dedik arkadslarımzla :KK68: :KK68: oradan sonra eğlenmeye geceriz bara... bu gece guzel gececek :KK24::KK73:
Bayram son gunu bayram gibi bayram oldu dikkat ettin mi 😂😂

He bizde herüflerımızle otururuz artık :KK68: sende Goca bulmadan gelme :D

Aynen bebeğim... gerçi bize her gün bayram :rolleyes: :KK73: :rolleyes:
Hahahahahahahaha Brokolis Brokolis yakınımda olsa onuda alırdım bayram boyunca hıc goremedım broku sohbetini ozledım.
😂😂
Regencım anlatırsın artık olanı bitenı gece gorusuruz♥️

Back
X