• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kaynanaaamm @Calciferr özelden hamamda çekilmiş resim atıyorum hergün cildimi tırpanlar süt banyoları yapar ippeekk gibi yaparım kendimi :KK8:
Valla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.

Kızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim 🙈

En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
Orman mühendisi miydin :KK53:

Yokk bu kadar uzun şeyi asla unutmazdım... Ben yokken söylemişsindir söylediysende hafızam iyidir unutmam, unutabilemem olamaz unutmamamamamamamma
Bu kADar detay vermeden yazdım diye hatırlıyorum ama olmayadabilir 🤣
Hadi soylesene meraklandık :KK8:
Ayy seni etiketlemeyi unuttum hemşehrim 🤣 yetişemiyorum paslanmışım uzun süresidir geyik yapmayınca 🤣🤣

Kaynanaaamm @Calciferr özelden hamamda çekilmiş resim atıyorum hergün cildimi tırpanlar süt banyoları yapar ippeekk gibi yaparım kendimi :KK8:
Ahhahha kaynanan olarak düşündümde hergün bdv de konu acardınıs ahhahaha ve bdv lerin kralicesi Katibin Ruhu Katibin Ruhu bu duruma çok mutlu olurdu :dondurma:

Valla calciferr annecim beni seçmezse bilinsin ki korktuğu içindir ve benimle baş edemeyeceğini bildiği içindir...aksini iddia eden bdv de hergün konusu açılan eltilerden biridir.
Valla ben alırım oğlanı kapatırım eve ne kaynana bilirim ne görümce :KK8: :KK53:
Oğlanı iyi besle şöyle 180 E 100 kilo olsun silindir gibi ezsin beni kocam  :KK53: yani esneme yapmak için spordan sonra esnetsin beni 😂

Valla ben alırım oğlanı kapatırım eve ne kaynana bilirim ne görümce :KK8: :KK53:
Oğlanı iyi besle şöyle 180 E 100 kilo olsun silindir gibi ezsin beni kocam  :KK53: yani esneme yapmak için spordan sonra esnetsin beni 😂
Offff çokkk ateşliii bir fanteziii...
Bu istekten sonra bize geri çekilmek kalır. Hayrını gör nişanlının 😂😂

Kızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim 🙈

En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
Ben yoktum demek ki senin geldiğin zamanlar bir ara giremedim ondan bilmiyorum 🤣

Ahahhaha herkese böyle gelin nasip etsin :dondurma:

Back
X