• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben yoktum demek ki senin geldiğin zamanlar bir ara giremedim ondan bilmiyorum 🤣
Ben senin gurbetçi olduğunu biliyorum ama :KK12: :KK12:
Tanışalım o zaman. Ben hedera orman mühendisiyim 😂 hobilerim troll yemek:KK70:

Kızlar siz biliyorsunuz sanıyordum.Kpss ile ilgili bir meseleyi Delfi ile konuşurken mühendisim demiştim ya hani.Hala mühendisim 🙈

En son üniversitedeyken ev arkadaşımın kedisi vardı ama şuan evde bir hayvan dostum yok malesef.
Ama yaptığım iş hayvanların olduğu bölümü de kapsıyor.
O sen miydin, ben nicklere hiç dikkat etmiyorum ya :D Şimdi hatırladım kpss konuştuğumuzu, ben pek yardımcı olamamıştım hatta 😂

Gurbetçi lafını da hiç sevmem ha 🤣🤣🤣 yaş kaç, bekar mısın
Eeee ne yapalım canım misal bende C Calcifer i pek sevmem ama katlanmaya çalışıyorum. Hayat böyle işte hep sevdiklerin olmuyor etrafta arada Calcifer anne gibilerinede katlanmak gerekiyor. Xd

Hahahhahahah 🤣🤣 çeyizini de düzdün mü fiyonklu bir şekilde 🤣🤣
Yapmadım öyle şeyler 😂😂
Alınan şeyleri direk eve yerleştirdik.Hatta çoğu şeyi bile evlendikten sonra aldım.
Bohça falan hazırlayacak hem zamanım hemde hevesim yoktu😂😂
Kaynanam çok bozuldu bu işe ama ben uğraşamam.
Sonuçta hayatı paylaşmak için evleniyoruz hayatı zorlaştırmak için değil🙈

Eeee ne yapalım canım misal bende C Calcifer i pek sevmem ama katlanmaya çalışıyorum. Hayat böyle işte hep sevdiklerin olmuyor etrafta arada Calcifer anne gibilerinede katlanmak gerekiyor. Xd
Ahajajjajaja nedir calciyle aranızdaki dava,oğlunu vermedi diye mi 🤣🤣🤣

Back
X