- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #14.581
Ihhh ben almadımAhajajjajaja nedir calciyle aranızdaki dava,oğlunu vermedi diye mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihhh ben almadımAhajajjajaja nedir calciyle aranızdaki dava,oğlunu vermedi diye mi![]()
Efferim sırf bu yüzden topikte kalmaya hak kazandınYapmadım öyle şeyler
Alınan şeyleri direk eve yerleştirdik.Hatta çoğu şeyi bile evlendikten sonra aldım.
Bohça falan hazırlayacak hem zamanım hemde hevesim yoktu
Kaynanam çok bozuldu bu işe ama ben uğraşamam.
Sonuçta hayatı paylaşmak için evleniyoruz hayatı zorlaştırmak için değil![]()
Yürek mi yedin lexa neler yapcak simdi sanaYapmadım öyle şeyler
Alınan şeyleri direk eve yerleştirdik.Hatta çoğu şeyi bile evlendikten sonra aldım.
Bohça falan hazırlayacak hem zamanım hemde hevesim yoktu
Kaynanam çok bozuldu bu işe ama ben uğraşamam.
Sonuçta hayatı paylaşmak için evleniyoruz hayatı zorlaştırmak için değil![]()
Ben tanıyorum ve gerçekten öyle...Büyü konularında yöneticiyi etiketleyip “büyünüzü şimdi bozar” diyorlar yaonun gibi oluyor bu da
Tanımayan gerçekten öyle sanacak beni
![]()
Ahhaha evet öyle yani bunca aydır bir "This is a pencil " dedigini duymadımBen tanıyorum ve gerçekten öyle...
Agagsghagashhaha bi de tanımayan gerçekten öyle sanacak diyor seni gidi şakacı delfiii![]()
Eyvallah kankiEfferim sırf bu yüzden topikte kalmaya hak kazandın![]()
Kalp fethetmeye cıktımsgsgshshaha
Ahahaha aynen sincabımAhhaha evet öyle yani bunca aydır bir "This is a pencil " dedigini duymadım![]()
Iste bir meslek bu kadar yakışırKalp fethetmeye cıktımsgsgshshaha
Siz napıyosunuz regencım![]()

Evlilerin korkulu rüyası LexaYürek mi yedin lexa neler yapcak simdi sana![]()
Herkesın kalbine benneyanginlargordum sevgisi sokucam acık kalp ameliyatı yapıp ahahahahahaahIste bir meslek bu kadar yakışırmeslek karıştırmaca ayy pardon soruşturmaca yapıyorduk... delfino baya karısık durumda
![]()
AyyyyIhhh ben almadım![]()
Canım ben sekreterim sigortacıyım ama şuan çalışmıyorum
Senden iyi yaşam koçu olur. Bundan sonra sen yaşam koçusun aaaa itiraz istemiyorum öyle dediysem öylesin...Canım ben sekreterim sigortacıyım ama şuan çalışmıyorum![]()